Cristian Popescu Piedone își dă demisia din funcția de președinte al PUSL. Va rămâne în continuare primar al Sectorului 5

eduard

Marți, 7 noiembrie, s-a aflat faptul că Cristian Popescu Piedone demisionează din funcția de președinte al executivului PUSL. Decizia a fost anunțată în interiorul partidului. Primarul Sectorului 5 a anunțat că nu renunță la funcția sa de edil și că rămâne în partid, pentru a-și putea duce mandatul până la capăt.

Pe grupurile interne ale partidului, edilul și-a anunțat gândurile și dorința de a renunța la șefia PULS, după doar 5 luni, potrivit G4 Media. Amintim faptul că Cristian Popescu Piedone fusese pus în funcție pe data de 30 iunie 2023. La vremea aceea, partidul transmitea:

„Români, ați tăcut destul. A venit timpul să vorbiți. Renunțați la tăcere.

Promovând onest și constant valorile noastre esențiale – demnitate, onoare și curaj – împreună cu principiile umaniste – ”omul potrivit la locul potrivit” și „stop abuzurilor de putere„ – putem realiza o surpriză semnificativă la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Vom candida cu liste proprii! Succesul ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028. Vom putea promova politici publice bazate pe valorile umaniste. Vom putea produce schimbările pe care întreaga națiune le așteaptă”.

Mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, cu doar o zi înainte de demisie
Pe data de 6 noiembrie, primarul Sectorului 5 din București își anunța urmăritorii de pe rețelele de socializare că a mers la Congresul Asociației Partida Romilor Pro Europa, în calitate de președinte executiv al partidului PULS. Nu doar Cristian Popescu Piedone a fost prezent la eveniment, ci și fiul său, Vlad Popescu Piedone, care este liderul organizației PULS Sector 5.

„Am participat astăzi la Congresul Asociației Partida Romilor Pro Europa, unde au fost prezente peste 6.000 de persoane.

În calitatea mea de președintele executiv al PUSL, am transmis mesajul umaniștilor celor peste 400 de comunități care sunt organizate în ONG-uri la nivel național și i-am asigurat, ca și până acum, că vom avea o bună colaborare, pentru că împreună suntem mai puternici pentru România!

La evenimentul la care au fost prezenți delegați din toată țara, au participat lideri politici importanți: Președintele Senatului și președintele PNL, Nicolae Ciucă, Premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul grupului minorităţilor naţionale din Parlament, Varujan Pambuccian, reprezentantul romilor în Parlamentul României, Cătălin Zamfir Manea și deputatul Vlad Popescu Piedone, liderul organizației PUSL Sector 5”, a transmis edilul.

Lasă un comentariu