Cristian Pomohaci a îmbrăcat din nou veșmântul de preot și a aterizat tocmai în California! Solistul de muzică populară se află în turneu în America

0

Cristian Pomohaci își continuă nestingherit cariera muzicală, ajungând zilele trecute în California, în ciuda pandemiei de coronavirus.
Cristian Pomohaci își continuă nestingherit cariera muzicală, ajungând zilele trecute în California, în ciuda pandemiei de coronavirus și a tuturor restricțiilor sanitare și de călătorie generate de această criză globală. Mai mult, Pomohaci a avut parte de o primire specială pe aeroportul din Los Angeles. ”Mulțumesc frumos pentru primirea făcută! Mulțumesc, Claudia, pentru flori și pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru lucrarea Domnului!”, a notat Pomohaci la sosirea în California.
În ciuda faptului că a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română, Pomohaci mai poartă încă veșmintele de preot, oficiind chiar un botez în februarie anul curent, la Paris. Și la aterizarea în Los Angeles Pomohaci era îmbrăcat tot în haine de preot, semn că pe lângă muzica populară, pentru care are stabilit deja un calendar, controversatul interpret s-ar putea să se mai implice și în unele evenimente cu profil religios.

Cristian Pomohaci a fost exclus din biserică în toamna lui 2017, după un scandal sexual de proporții
Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română în toamna anului 2017, după ce a apărut o înregistrare audio în care îi cerea unui minor să facă sex cu el, dar și mărturia unui tânăr care îl acuză că l-a abuzat sexual în copilărie. Pomohaci mai este implicat și într-un dosar de evaziune fiscală. El a recunoscut în fața procurorilor că s-a sustras de la plata obligațiilor fiscale rezultate din închirierea a 11 imobile, prejudiciul total depășind 110.000 euro. Reprezentanții Parchetului au menționat că Pomohaci a acoperit integral prejudiciul la data semnării acordului.