Criminala din Mangalia ar putea primi cea mai severă pedeapsă. Avocatul tinerei oferă mai multe informații

eduard

Avocatul Loredanei Atănăsoaie, tânăra care şi-a ucis colega în Mangalia, a informat recent că aceasta se află sub procedura expertizei psihiatrice şi se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă.

Avocatul tinerei care și-a ucis colega în Mangalia a declarat că aceasta are sentimente de regret pentru fapta comisă. Totodată, Loredana Atănăsoaie se află sub procedura expertizei psihiatrice şi se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă. Este vorba despre o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Mai mult, tânăra a cerut instanţei să rămână în continuare după gratii.

Criminala din Mangalia se află sub procedura expertizei psihiatrice
„S-a discutat asupra prelungirii măsurii arestării preventive. Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării pentru încă 30 de zile”, a declarat avocatul Cristian Ion.

De asemenea, avocatul a fost întrebat dacă clienta sa are sentimente de regret legate de fapta comisă. Potrivit acestuia, tânăra „a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult” încă după momentul săvârşirii faptei. Mai mult, se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată.

„Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”, a răspuns acesta.

Potrivit informațiilor oferite de avocat, tânăra care a comis crima din Mangalia a fost victima violenţei în familie.

„Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a conchis avocatul Cristian Ion.

Tribunalul Constanţa a decis prelungirea măsurii de arest preventiv
Amintim că Tribunalul Constanţa a decis prelungirea măsurii de arest preventiv pentru Loredana Atănăsoaie. Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 şi până la data de 05.10.2023, inclusiv”, este scris în minuta instanţei.

Lasă un comentariu