Crimă înfiorătoare în SUA: O femeie și-a ucis fiicele de 5 și 15 ani după o ceartă cu fostul soț

eduard

O femeie din SUA care și-a ucis cele două fiice, în vârstă de 5, respctiv 15 ani, a fost condamnată la 78 de ani de închisoare de către instanță.

Veronica Youngblood, în vârstă de 37 de ani, din Virginia, SUA, a fost trimisă în judecată pentru două acuzații de crimă de gradul I, după ce și-a ucis cele două fiice, de 5 și 15 ani, în august 2018, în apartamentul în care locuiau.

Dubla crimă a avut loc după ce Veronica a avut o ceartă cu fostul ei soț, Ronald Youngblood. Veronica era îngrijorată că fiica cea mică ar urma să se mute cu tatăl ei, care locuiește într-un alt stat.

Femeia a primit câte 36 de ani pentru fiecare crimă și, cel mai probabil, va muri în spatele gratiilor, notează Observator.

Femeia și-a adormit fetele și apoi le-a împușcat
Potrivit anchetatorilor, pe 27 iulie 2018, femeia a cumpărat o armă, motiv pentru care a fost acuzată că a premeditat crimele.

Aceasta le-a administrat celor două fete somnifere și le-a împușcat în timp ce dormeau.

Fiica cea mare, pe care Veronica a împușcat-o în spate și în piept, a reușit să sune la Poliție pentru a anunța ce se întâmplă, dar a murit la scurt timp după.

Femeia a fost arestată în august 2018 și trimisă ulterior în judecată. Ea a pledat nevinovată și a susținut că ar suferi de probleme psihice.

Jurații au respins această ipoteză pentru că femeia a decis să le adoarmă pe cele două înainte de a le împușca.

Avocatul femeii spune că mama a acționat astfel din cauza mediului defavorizat în care a crescut și din cauza faptului că a fost abuzată fizic și sexual de către familia ei. Femeia a devenit prostituată după ce a rămas însărcinată la 16 ani cu fiica ei cea mare, potrivit avocatului ei. În plus, femeia ar fi auzit voci în capul ei, chiar înainte de a comite crimele îngrozitoare. Ea va ispăși 36 de ani pentru fiecare crimă când va fi condamnată oficial pe 22 septembrie.

Lasă un comentariu