Cove rupe tăcere despre conflictele cu Adela Popescu la „Vorbește lumea”: „Ne aruncam tot felul de re

eduard

Cove a decis să rupă tăcerea, după ce s-a speculat în repetate rânduri că și-a dat demisia de la PRO TV din cauza Adelei Popescu, cea cu care a format o echipă în emisiunea „Vorbește lumea’. Ce spune prezentatorul TV despre soția lui Radu Vâlcan.

Cu doi ani în urmă, Cove a luat o decizie radicală, schimbând echipa PRO TV cu Prima TV și încheind astfel o etapă semnificativă din cariera sa. La momentul respectiv, au circulat zvonuri că plecarea sa de la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV ar fi fost cauzată de neînțelegeri cu colega sa, Adela Popescu. Acum, Cove clarifică situația și subliniază că alegerea sa de a pleca nu a avut nicio legătură cu Adela Popescu.

Într-un interviu recent, Cove a mărturisit că decizia de a părăsi „Vorbește lumea” a fost determinată de o serie de factori, dar că neînțelegerile cu Adela Popescu nu au fost unul dintre aceștia. Cove a explicat că el și Adela jucaseră de-a lungul timpului două roluri distincte în emisiune și că acest lucru a dus la diverse „conflicte” în cadrul colaborării lor, însă acestea erau legate de caracterizările lor ca personaje în emisiune și nu de vreo neînțelegere personală.

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa de la Vorbește lumea). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre.

Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii’, a declarat Cove pentru Playtech Știri.

Prezentatorul a subliniat că el și Adela Popescu au o relație profesională excelentă și că își păstrează prietenia și respectul reciproc. Cove a menționat, de asemenea, că a dorit să exploreze noi oportunități profesionale și să evolueze în carieră, ceea ce l-a condus la semnarea unui contract cu Prima TV.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje
Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț’ nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.
Sănătate

Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă’ se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.
Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Lasă un comentariu