Cornel Dinicu a plâns minute în şir după ce a descoperit în cenuşă patina fiului său. Patronul de la Ferma Dacilor, dus de anchetatori la locul tragediei

eduard

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a fost escortat de anchetatori la locul tragediei pentru o expertiză crucială. Într-un moment tulburător, acesta a izbucnit în lacrimi când a găsit patina fiului său decedat în mijlocul cenușii, reamintindu-și tragicul eveniment.

Cornel Dinicu a plâns minute în şir după ce a descoperit în cenuşă patina fiului său. Marți, proprietarul Fermei Dacilor a fost adus la ruinele pensiunii pe care o conducea pentru a participa la o expertiză. Însă, ceea ce a declanșat o intensă reacție emoțională a fost descoperirea patinei copilului său, decedat în tragedie. Cornel Dinicu a strâns patina la piept și a plâns minute în șir, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3.

Procurorii au decis să reexamineze ancheta în urma afirmațiilor lui Cornel Dinicu, care susține că incendiul în care au murit opt oameni a fost rezultatul unei acțiuni criminale, fiind provocat de doi foști angajați. Este pentru prima oară de la tragedie când patronul a fost prezent la Ferma Dacilor, iar experții implicați în investigație au fost angajați de către Cornel Dinicu.

De menționat că administratorii complexului turistic Ferma Dacilor, acuzați de distrugere din culpă care a condus la dezastru, vor rămâne în arest preventiv și în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, conform deciziei de luni a Judecătoriei Ploiești.

Opt persoane – cinci adulți și trei copii – au pierit în incendiul devastator care a izbucnit la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun.

Lasă un comentariu