Copilul de 3 ani, aruncat de la fereastră de mama sa, în Botoșani, a ieșit din comă. Medicii îi garantează șanse chiar de recuperare completă

eduard

Băiețelul de 3 ani care a fost aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani, de mama sa, a ieșit din comă de ziua lui. Copilul a fost detubat, iar medicii sunt de părere că are mari șanse să-și revină complet.

Copilul a stat trei săptămâni în spital, în comă, după ce mama acestuia l-a aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani. Acesta a ieșit din comă chiar de ziua lui, potrivit Antena3CNN.

Copilul de trei ani, aruncat de la etaj în Botoșani și-a revenit

Medicii au observat că băiețelul răspunde la stimuli și a început să plângă.

Potrivit cadrelor medicale, starea copilului este în continuare extrem de gravă, însă, șanse ca acesta să-și revină complet sunt mari.

De asemenea, copilul va fi supus în continuare mai multor investigații medicale și i se va face un plan de recuperare neurologică.

Potrivit sursei anterioare, tatăl băiatului este fericit și spune că va face tot ce este posibil pentru a-i oferi o viață normală.

Mama copilului este în continuare în arest preventiv, iar expertizele psihiatrice au arătat că aceasta avea discernământ când aceasta a recurs la gestul extrem.

O mamă și-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoșani și a amenințat că se sinucide: „Nu am vrut să le fac rău”

Tragedie imensă în Botoșani. O mamă și-a aruncat fii de la geamul unui hotel și apoi a amenințat că se sinucide. Negociatorii au dus o luptă de două ore pentru a o convinge să coboare de pe acoperiș. Cum s-a petrecut totul.

O mamă și-a aruncat copiii în vârstă de 2 și 3 ani pe geamul unui hotel din Botoșani. Fiul cel mic a murit pe loc, iar fratele său a ajuns la spital în stare critică. Totul s-a întâmplat la miezul nopții de duminică spre luni.

În aceste momente, băiatul de 3 ani, Gabriel, este în stare foarte gravă și se află în comă profundă. Medicii sunt rezervați. Cadrele medicale au decis ulterior transferul micuțului la un spital din Iași.

În tot acest timp, tatăl copiilor a fost la București.

Lasă un comentariu