Copil abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului! Un curier a reușit să îl salveze

0

Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului, în Texas.

Un copil a fost abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului, în Houston, Texas. Un livrator, care trecea în acele momente prin locul respectiv, a făcut o descoperire șocantă.

Șoferul, care mergea spre o livrare în Houston, Texas, a descoperit că pe marginea drumului se
afla un copil abandonat într-un scaun de mașină. Juan Carlos Flores l-a luat imediat pe cel mic de pe marginea drumului și l-a dus la cea mai apropiată casă din apropiere, unde i-a dat apă și hrană, până la sosirea polițiștilor.
„Când l-am văzut pe acel copilaș mi-a venit să plâng! Cum de l-a lăsat inima să lase așa un copil, pe marginea drumului”, a spus șoferul, potrivit abc13.com .

Juan Carlos Flores și-a continuat drumul, iar când s-a întâlnit cu polițiștii pe drum, i-a ajutat să ajungă cât mai repede la cel mic. În acest mod, livratorul a aflat faptul că micuțul fusese lăsat în locul respectiv, după ce mașina în care se afla a fost furată de sub privirea părinților.

Bebelușul abandonat a stat 20 de minute pe marginea drumului
Camerele de supraveghere au surprins momentul în care hoțul îl lasă pe copil pe marginea drumului și își vede în continuare de drum.
”Copilul a stat acolo aproximativ 20 de minute și multe

mașini au trecut pe lângă el fără să oprească. E tulburător, sunt și eu mamă”, a spus femeia care le-a oferit polițiștilor imaginile prețioase cu momentul în care copilul a fost abandonat.
După un moment de panică extremă, micuțul a ajuns în grija părinților, iar persoana care a furat mașina a fost identificată și a ajuns pe mâna polițiștilor.