Controverse după finala America Express. E prima oară când spectatorii fac aşa ceva: „Dezamăgitor”

eduard

Finala emisiunii „America Express” 2023, desfășurată miercuri, 27 decembrie, a fost un eveniment plin de emoții și surprize, cu două echipe puternice în competiție: Laura Giurcanu și Sânziana Negru versus Alexia Eram și Aris Eram. În cele din urmă, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost desemnate câștigătoarele sezonului 6, adjudecându-și trofeul și marele premiu de 30.000 de euro. Ce s-a întâmplat diferit față finalele precedente America Express?

Alexia Eram, despre adevărații câștigători America Express
Reacția publicului și a echipei clasate pe locul al doilea, Alexia și Aris Eram, a fost una de admirație și respect reciproc. Deși Alexia Eram și fratele ei nu au câștigat competiția, au avut cuvinte de laudă pentru Laura și Sânziana, dar și pentru echipa formată din Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, care au părăsit emisiunea înainte de finala.

Cei doi soți au fost descriși ca fiind „cea mai plăcută descoperire” a lor în concurs. Alexia, fiica cunoscutei prezentatoare Andreea Esca, a mărturisit că s-au îndrăgostit rapid de cuplul Giulia-Vlad, evidențiind calitățile lor umane, spiritul competitiv și susținerea oferită pe parcursul competiției.

Deși au fost eliminați înainte de finală, Alexia și Aris consideră că Giulia și Vlad meritau să câștige competiția, dar se bucură că au câștigat prieteni extraordinari în această aventură.

„Când am plecat în America Express știam câte ceva despre Giulia și absolut nimic despre Vlad. Și au fost cea mai plăcută descoperire! Ne-am îndrăgostit de ei foarte repede pentru că sunt doi oameni calzi, prietenoși, buni, puternici și competitivi.

Și am simțit imediat că vor fi că niște părinți, care vor avea grijă de noi. Le mulțumim, ne bucurăm enorm că i-am cunoscut, și cu toată sinceritatea le spunem că, după așa un parcurs, meritau să câștige competiția! Dar cum viața e mereu surprinzătoare, azi suntem fericiți doar pentru că noi am câștigat niște prieteni extraordinari!” a spus Alexia Eram, după eliminarea celor doi.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu meritau să câștige finala?
Finala celui mai recent sezon al emisiunii „America Express” a provocat un val de reacții în rândul telespectatorilor, mulți dintre aceștia exprimându-și dezamăgirea față de rezultatul competiției.

Deși echipa desemnată oficial câștigătoare a fost altă, un număr semnificativ de fani ai emisiunii au simțit că adevărații câștigători sunt Alexia și Aris Eram, cărora le-au transmis felicitări și aprecieri pentru comportamentul lor pe parcursul emisiunii.

Mesajele de sprijin și admirație pentru echipa considerată de public ca fiind „adevărații câștigători” reflectă impactul lor pozitiv asupra audienței. Fanii au lăudat calitățile personale ale membrilor echipei, precum educația, fair-play-ul și spiritul competitiv, afirmând că „au câștigat inimile” telespectatorilor.

Unii telespectatori au mers chiar mai departe, afirmând că această ediție a avut „cea mai slabă finală din toate edițiile”, subliniind sentimentul că echipa favorizată de public ar fi meritat să câștige.

Aceste reacții arată că, în competițiile de acest gen, succesul nu se măsoară doar prin victoria finală, ci și prin modul în care concurenții reușesc să se conecteze cu publicul și să câștige suportul acestuia.

„Adevărul e că am sperat până în ultimul moment că zvonurile sunt false și că ați câștigat de fapt voi. Felicitări ‘les Formidables’!

Voi ne-ați câștigat inimile!”,

„Ați câștigat infinit mai mult decât țoapele alea. Și sunteți infinit mai mult, educația nu se mai câștigă acum, vorba ceea, o ai, n-o ai, dai la poartă …”,

„Dezamăgitor final… pentru mine voi sunteți adevărații câștigători!”,

„Voi ați câștigat mai mult!! Tot publicul, toți oamenii care au urmărit această emisiune!! Asta spune mult mai mult decât cei 30.000€”,

„Sunteți cea mai tare echipă din toate sezoanele care au fost până acum la Asia/America Express! Sunteți exemplu pentru generația voastră”,

„Ele au câștigat emisiunea dar voi ați câștigat un loc în inimile noastre”, au fost câteva dintre miile de comentarii publicate pe rețelele sociale.

Lasă un comentariu