Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: „În ce teroare trăiesc eu, doar pentru că…”

eduard

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț. În data de 20 octombrie, după mai bine de doi ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Artista a revenit și în acte la numele de Pătrășcanu, renunțând la numele de familie al fostului ei soț. De asemenea, s-a decis ca cei doi băieți pe care îi au împreună să rămână la mamă.

Însă, chiar dacă au reușit să ajungă la un numitor comun în privința divorțului, scandalul dintre ei nu se oprește aici. Claudia Pătrășcanu face acuzații grave la adresa fostului soț și susține că acesta continuă să o terorizeze și după încheierea divorțului.

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț
Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă chiar și după ce au divorțat în mod oficial și după ce instanța a stabilit că fiii lor vor crește alături de mamă. Într-o emisiune, cântăreață a făcut acuzații grave la adresa fostului soț.

Claudia susține că este terorizată non-stop de Gabi. Bărbatul ar fi pus oameni să o urmărească, dar îi interzice și să plece de acasă de lângă cei doi băieți.

„Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (…) În ce teroare trăiesdc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. ‘De ce nu sunt lângă copii acum?’. (…) Trebuie să muncesc pentru copii. (…) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica …. Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei. (…) Sunt urmărită cred că de câteva luni.’, a spus Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Lasă un comentariu