Cine merita să câștige trofeul America Express 2023 și marele premiu de 30.000 de euro? Alexia Eram:…

eduard

America Express 2023 și-a desemnat câștigătorii miercuri, 27 decembrie, la capătul unei finale desfășurată între echipele formate dintre Laura Giurcanu – Sânziana Negru și Alexia Eram – Aris Eram (Melkior). Cum au reacționat telespectatorii, dar și perechea clasată pe locul 2?

Trofeul sezonului 6 al emisiunii America Express și marele premiu în valoare de 30.000 de euro au fost câștigate de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Înainte de ultima ediție a emisiunii America Express, fiica Andreei Esca a afirmat, însă, că marii câștigători ai sezonului 6 sunt, în opinia ei, cântăreața Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Cine merita să câștige America Express 2023?
„Când am plecat în America Express știam câte ceva despre Giulia și absolut nimic despre Vlad. Și au fost cea mai plăcută descoperire! Ne-am îndrăgostit de ei foarte repede pentru că sunt doi oameni calzi, prietenoși, buni, puternici și competitivi. Și am simțit imediat că vor fi că niște părinți, care vor avea grijă de noi. Le mulțumim, ne bucurăm enorm că i-am cunoscut, și cu toată sinceritatea le spunem că, după așa un parcurs, meritau să câștige competiția! Dar cum viața e mereu surprinzătoare, azi suntem fericiți doar pentru că noi am câștigat niște prieteni extraordinari!” a spus Alexia Eram, după eliminarea Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu, chiar înainte de marea finală America Express.

La finalul competiției, fiica Andreei Esca le-a felicitat pe învingătoare, dar a recunoscut că este „dezamăgită” că nu a plecat acasă cu marele trofeu.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superbă aventură America Express, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare”, a scris Alexia Eram pe Instagram, la scurt timp după ce finala a fost difuzată pe Antena 1.

Reacțiile telespectatorilor după finala America Express 2023
Numele perechii câștigătoare a fost făcut public, în mediul online, cu multe săptămâni înainte ca finala America Express să fie difuzată pe post. După ce informația s-a confirmat, telespectatorii Antena 1 au reacționat pe contul oficial de Instagram al emisiunii.

„Bravo, Alexia si Aris! Bravo, Giulia si Vlad! Singurele echipe care meritau sa joace în seara asta!”,

„Cei mai buni la joc au fost Giulia și Vlad, cei mai apreciați și un exemplu pozitiv au fost Aris și Alexia. Fetele astea nu știu de ce au câștigat, nu au excelat la nimic. Viata… asta e”,

„Cred că e primul sezon când chiar câștiga o echipa care nu merita. Aștept să mă trezesc din ‘coșmar’ „,

„Să câștigi o competitie fără să îi respecti regulile și probele, să înșeli, să trădezi, să cauți orice cale să câștigi este nedrept, competitiile au reguli, nu le respecși esti descalificat sau penalizat, nu a fost corect! 50 de zile creezi niste reguli de a califica concurentii, în a 51-a mergi pe mana norocului, nu mai respecți regulile, parcă au fost alegeri politice, nu am nimic neapărat cu antipatia față de fete, dar o competitie trebuie câștigată cu demnitate, nu a fost, da fie!”, sunt doar câteva dintre miile de reacții afișate pe contul oficial de Instagram al emisiunii America Express, după finala câștigată de laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Lasă un comentariu