Cine îi va înlocui pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la „Chefi la cuțite”. Pe ce echipă mizează Antena 1 în noul sezon

eduard

Cine vor fi noii bucătari de la „Chefi la Cuțite”? După ce a devenit cunoscut faptul că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu mai vor să facă parte din acest proiect, fanii au început să facă speculații privind viitorii chefi. Prin urmare, pe platformele de socializare au început să circule primele nume ale posibililor înlocuitori. Reprezentanții Antenei 1 nu au confirmat, însă, numele vehiculate, urmând ca un anunț oficial să fie făcut în viitorul apropiat.

Cine îi va înlocui pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la „Chefi la cuțite”
Printr-un comunicat de presă difuzat joi seara, 12 octombrie, Mihai Ioniță, CEO al Antena Group, a dezvăluit că filmările pentru sezonul 13 al acestei emisiuni continuă, chiar și fără prezența juraților obișnuiți. Semn că producătorii nu au pierdut deloc timpul și au reușit să găsească înlocuitori pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu într-un timp record!

Pe platformele de socializare au început să circule primele speculații privind posibilii noi jurați la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Fanii show-ului sunt de părere că viitorul juriu al emisiunii va include următoarele nume: Radu Darie (bucătarul de odinioară al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”), Nicolai Tand (chef care face parte din echipa „Super Neatza”), și Roxana Blenche (prezentatoarea de la „Hello Chef” de la Antena 1 și câștigătoarea sezonului 8 „Chefi la Cuțite”), conform informațiilor furnizate de Cancan.ro.

Motivul pentru care cei trei chefi au întrerupt colaborarea cu Antena 1
Se pare că motivul din spatele plecării acestor trei chefi din emisiunea unde îndeplineau rolul de jurați se bazează pe oboseala acumulată. Mona Segall, producătoarea emisiunii difuzate la Antena 1, a fost, de asemenea, surprinsă de hotărârea neașteptată a colegilor săi.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

Mona Segall a subliniat că a fost întotdeauna alături de cei cu care a colaborat, căutând împreună soluții în momentele dificile și oferindu-și sprijin reciproc. Au lucrat ca o echipă solidă, conform declarațiilor producătoarei emisiunii „Chefi la Cuțite”. Prin urmare, hotărârea neașteptată a bucătarilor a luat-o prin surprindere complet.

Lasă un comentariu