Cine i-a stat alături în ultimele clipe Natașei Raab? Actrița nu mai suporta suferința pe care o ducea din cauza bolii: „Să merg după soțul meu…”

eduard

Iată cine i-a stat alături în ultimele clipe Natașei Raab! Actrița nu mai suporta suferința pe care o ducea din cauza bolii.

Natașa Raab s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani
Natașa Raab, o legendă a scenei și a ecranului românesc, s-a stins din viață la data de 23.10.2023, la vârsta de 70 de ani, punând capăt unei lupte grele împotriva unei boli devastatoare. Actrița a trecut prin momente dificile în ultimii ani din viața sa, suferind de pe urma unui diagnostic de Parkinson atipic. Cu trecerea timpului, boala a evoluat și i-a redus din ce în ce mai mult independența.

Cu toate că Natașa Raab a făcut față multor încercări în viață și a avut o carieră strălucitoare pe ecran, cea mai mare provocare a sa a fost boala care i-a zdruncinat sănătatea și i-a umbrit zilele. A fost o luptă interioară dureroasă, iar actrița și-a dezvăluit suferința și dorința de a muri pentru a scăpa de chinul constant.

Una dintre marile suferințe ale Natașei Raab a fost pierderea soțului său, moment care i-a zdruncinat viața. În interviuri, actrița a mărturisit cât de profund a fost afectată de această pierdere și cum viața sa s-a schimbat dramatic după acest eveniment tragic. Boala autoimună care îi afecta creierul a redus-o la tăcere și la suferință.

Actrița a dezvăluit într-un interviu emoționant:

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit Natașa Raab, îngenuncheată de încercările cu care viața a lovit-o de-a lungul anilor.

Cine i-a stat alături în ultimele clipe Natașei Raab
Cu toate că actrița a traversat momente atât de grele, nu a fost singură în această călătorie plină de suferință. Cine i-a stat alături în ultimele clipe Natașei Raab? Răspunsul la această întrebare este o femeie extraordinară pe nume Doamna Viki.

Într-un interviu acordat cu un an în urmă, Doamna Viki a dezvăluit rolul esențial pe care l-a avut în viața actriței Natașa Raab, încă de la momentul diagnosticului dureros. A fost acea persoană care a fost alături de ea în momentele dificile, asigurându-i îngrijirea și confortul necesar. Natașa Raab nu mai putea să meargă singură, dar Doamna Viki a fost acolo, alături de ea în fiecare pas al drumului.

Doamna Viki a mărturisit:

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a spus aceasta pentru Ego.

Astfel, Doamna Viki a fost un sprijin esențial în viața Natașei Raab, transformându-și relația într-o prietenie strânsă. Eforturile neobosite ale Doamnei Viki pentru a oferi îngrijire și companie actriței în ultimele sale zile au fost lăudabile și au făcut o diferență imensă în viața Natașei Raab.

Lasă un comentariu