Cine este soția lui Dan Badea. Mădălina a făcut aluzii răutăcioase legate de Lora. „Eu le spun…

eduard

Dan Badea (47 de ani) și soția lui, Mădălina, au participat la “Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea”, în cea de-a patra ediția din acest an și au avut parte de experiențe de neuitat împreună cu Nea‘ Mărin și ceilalți invitați ai săi, prin Delta Dunării.

Dacă pe Dan Badea, publicul îl știe deja din show-urile sale de stand up comedy, dar și după ce a prezentat mai multe sezoane ale emisiunii iUmor, împreună cu Șerban Copoț și mai apoi a fost jurat în Stand-Up Revolution, puțini sunt cei care cunosc detalii despre jumătatea lui, Mădălina, femeia care l-a făcut tată.

Mădălina Badea are 36 de ani, este din Pitești și în prezent lucrează la Antena Stars, ca jurnalist. Mădălina și Dan s-au întâlnit în 2015, la mare, pe plajă și a fost dragoste la prima vedere.

„Ne-am cunoscut întâmplător, în Vama Veche. A durat ceva, a fost o cucerire. Parcă m-a lovit ceva. A fost o perioadă de cucerire și de adaptare. Am curtat-o trei luni de zile și a fost o perioadă foarte drăguță. Sunt un alt om de când sunt cu Mădălina. Abolut orice decizie o discutăm. Și legat de cariera mea. Ceea ce vede lumea e doar rezultatul. Eu nu îndrăzneam să visez la așa ceva”, a declarat Dan Badea, pentru Antena Stars, acum ceva timp.

Dan Badea: „A fost dragoste la prima vedere!”
De cum a început să-l cunoască, Mădălina a știut că Dan este bărbatul împreună cu care să-și întemeieze o familie.

„A fost dragoste la prima vedere, dar mă dădea puțin înapoi faptul că el făcea parte din lumea asta. Îmi dădeam seama că el este genul de bărbat de care eu am nevoie pentru o relație lungă și de viitor. Am făcut nunta fix când am împlinit doi ani de relație. ulterior a venit și bebe. A fost fix cum visam când eram mică”, a intervenit, la rândul ei, Mădălina.

„Noi am vorbit despre căsătorie foarte repede”
Cei doi s-au căsătorit în 2017 în Las Vegas și au împreună un băiețel, Arias.

„Noi am vorbit despre căsătorie foarte repede, dar nu despre căsătorie cât despre planuri de viitor. Îmi doream foarte mult să îmi întemeiez o familie alături de ea. Cu talentul meu umoristic am atras-o pe ea. Eu știam cam cum voia ea să fie cerută în căsătorie și cam ce inel își dorea. L-am luat din America, am vrut să fie ceva special”, a mai relatat acum câțiva ani, Dan Badea.

Până să o cunoască pe Mădălina, Dan Badea a fost căsătorit cu Lora. Comentiatul și cântăreața au fost căsătoriți între 2012 și 2014. La momentul respectiv, divorțul lor a generat o serie de controverse, după ce artista a fosta acuzată de infidelitate.

Dan Badea, luat la roast de soția lui
În timpul unui moment la iUmor, Mădălina Badea i-a făcut un Roast partenerului ei și s-a legat, așa cum era de așteptat, și de trecutul lui cu Lora.

„Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui. Mă rog, eu le spun angoase, el le spune foste. Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpărăm casă, m-a ținut strâns de mână de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten” – a spus Mădălina în emisiunea de la Antena 1.

Lasă un comentariu