Cine este și cu ce se ocupă amanta lui Alex Ashraf. Au apărut imagini cu ea făcând videochat. Zăvo: „Cum să pleci tu de lângă un diamant? A făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani”

eduard

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Alex Ashraf. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat după șapte ani de căsnicie. Despărțirea e una cu scandal, căci Oana Zăvoranu a decis să rupă tăcerea cu privire la tot ce s-a întâmplat în mariajul ei, în ultima vreme. Zăvo ne-a spus că Alex Ashraf avea o amantă de un an și jumătate și că el a plătit din banii vedetei pentru casa, mașina și chiar operațiile estetice ale acesteia. Acum a iețit la iveală faptul că iubita lui Ashraf se ocupă cu videochat-ul. Oana Zăvoranu a făcut declarații șocante pentru CanCan.ro.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf o înșela de un an și jumătate cu o altă femeie și că bărbatul i-ar fi luat î total 160.000 de euro, pentru a-i achiziționa acesteia casă și mașină. Iubita lui Alex Ashraf este o tănâră brunetă, care lucrează în industria videochat-ului.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că a mers acasă la amantă, cu Alex Ashraf, și a făcut o listă cu bunurile pe care soțul le-a achiziționat femeii, pe banii vedetei

„Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca bărbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți câinii aleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva? Atenție, nu vorbim de online, ci de prostituție adevărată!’, a spus Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Oana Zăvoranu: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei”
Zăvoranu îl acuză pe acesta că ar fi cumpărat casă și mașină amantei secrete, din banii vedetei și ar fi plătit chiar și pentru operațiile estetice ale iubitei, tot din banii lui Zăvo. În total, 162 de mii de euro. Zăvo pare că nu regretă despărțirea și nici banii, ci doar… faptul că în viața lui Alex a intrat o femeie care nu are nici pe departe cariera ei și statutul ei social.

„Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.’, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro

Lasă un comentariu