Cine este jandarmul care a pus pe jar internetul. Cătălin Botezatu i-a făcut imediat ofertă: ”Ești angajat, pe loc, ca manechin!”

eduard

Videoclipul postat recent pe Facebook de Jandarmeria Română, însoțit de textul ‘Uniformă cu atitudine, reacții pe măsură’, s-a viralizat imediat, adunând peste 80.000 de like-uri, dar și nenumărate comentarii din partea internauților. Cei mai mulți s-au amuzat pe seama „lookului de Terminator” al tânărului jandarm care se plimba printre oameni, dar cei mai mulți au comentat apreciativ la adresa tânărului cu fizic atletic.

Filmulețul postat de Jandarmeria Română a făcut multe doamne și domnișoare să viseze frumos, comentariile apreciative la adresa tânărului jandarm cu aspect de fotomodel luând cu asalt secțiunea de comentarii. E adevărat, oamenilor li s-a și dat apă la moară, pentru că și în video toată lumea, bărbați și femei, privește cu admirație spre tânărul jandarm (filmulețul îl puteți vedea AICI).

„Noua generatie a Jandarmeriei Române Bravo!’, ‘La asa fizic cred și eu ca „atitudinea” și uniforma au meritul lor’, ‘Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place’, ‘Terminator! Vere, hai, ca e simpatic!’, ‘Ăsta nu e bun, că are nu știu ce, ochelari, mănuși sau ceas. Ăia cu burtă si scunzi nu sunt buni. Dacă impun legea, sunt smardoi, dacă sunt înțelegători au primit un telefon. Criticăm tot, fără să dăm mare lucru societații în care trăim. Mie îmi place: are atitudine, se impune prin înălțime, sper să știe ce să facă cu astfel de calități’, „Silueta a atras atenția. Uniforma doar s-a așezat bine pe un șablon corespunzător! Frumos tânărul jandarm. Sper că e și antrenat pe măsură’, ‘Și melodia e pe măsură: ‘Gimme a man after midnight’. Cine-i modelul?!? În Jandarmeria Română mă îndoiesc să existe așa ceva! Melodia face toți banii!’, sunt doar câteva dintre nenumăratele comentarii lăsate de fani.

Cătălin Botezatu vrea să-l angajeze pe tânărul jandarm
Dat fiind că tânărul din filmulețul Jandarmeriei are o alură de manechin, cineva l-a menționat în comentarii și pe Cătălin Botezatu. ‘L-ați luat de la prezentările de lenjerie ale lui Botezatu?’. Și iată însă că internautul nu a fost departe de realitate, deoarece designerul are printre maechinii săi jandarmi și polițiști. De altfel, după ce a văzut filmarea, Cătălin Botezatu s-a oferit să-l angajeze pe tânăr imediat.

‘Bărbatul are tipologia manechinilor pe care îi am și eu, în prezentările mele de modă.

Îi transmit că îl iau ca fotomodel, oricum mai am în echipă și alți manechini care lucrează la Jandarmerie, la Poliție, la Circulație.

A se prezenta, de urgență, la noi, îl așteptăm! Ești angajat, pe loc, ca manechin!’, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru Playtech.

Ce spune Jandarmeria despre videoclipul devenit viral
Tânărul jandarm care a pus pe jar internetul și a devenit viral în urma postării de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române nu este manechin… Sau cel puțin nu încă. Purtătorul de cuvânt al instituției a făcut lumină, dezvăluind că nu este vorba despre promovarea unei uniforme noi, ci că este o campanie de comunicare, în încercarea de a ajunge și la generația tânără.

‘Videoclipul nu a avut scopul de a promova uniforma, nu este vorba despre o nouă uniformă. Am încercat să ne adaptam comunicarea, așa încât să atragem mai multe tipuri de public.

Este o postare adaptată unui trend de pe social media, cu care am reușit să ajungem aproape de tineri. Colegul nostru, deși are alura unui fotomodel, este jandarm al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române. L-am ales pe el pentru că avea atitudinea potrivită’, a dezvăluit pentru Playtech purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, căpitan Burchi Ana Maria.

Lasă un comentariu