Cine este iubitul Elizei Iliescu. Fiica celei mai bătrâne mame din România are 19 ani

eduard

Cine este iubitul Elizei Iliescu. Fiica celei mai bătrâne mame din România are 19 ani
Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, va împlini la începutul lunii ianuarie 19 ani și pentru că fata a trecut deja de vârsta adolescenței, toată lumea se întreabă cine este iubitul ei. Adriana Iliescu este cum nu se poate mai mândră de fata sa.

Chiar dacă multora nu le le vine să creadă, au trecut 19 ani de când Eliza Iliescu a venit pe lume. În ianuarie 2005, când mama sa a născut-o, cazul a fost extrem de mediatizat prin prisma vârstei înaintate a Adrinei Iliescu.

Fosta profesoară avea 66 de ani și 320 de zile când a devenit mamă. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a crescut-o singură, cum a știut mai bine.

Acum, Eliza a ajuns la studentă la două facultăți, este harnică, silitoare și nu și-a supărat mama niciodată. Și pentru că în luna ianuarie va împlini 19 ani, toată lumea se întreabă dacă fata are un iubit.

Vârsta de 19 ani este una destul de potrivită pentru a simți fiorii dragostei și bucuria întâlnirii cu persoana iubită. În ceea ce o privește pe Eliza, deși toată lumea vrea să afle acest lucru, mama ei s-a ferit să abordeze acest subiect.

De fiecare dată când a dat interviuri, Adriana Iliescu a vorbit despre cât de mult o ajută Eliza în casă, cât de bine se înțeleg amândouă, despre locurile în care să se plimbe și, mai ales, despre cât de studioasă este Eliza.

Așadar, nu știm încă dacă Eliza Iliescu are iubit, însă ceea ce știm sigur este că tinerei îi place foarte mult să învețe, să aprofundeze cunoștințe și să se dezvolte intelectual pe zi ce trece.

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Mama sa face credit bancar pentru a-i plăti taxa!

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție la Colegiul Naţional „Dimitrie Paciurea” și a luat examenul de bacalaureat cu media 9,50, Eliza Iliescu a fost admisă la Litere, pentru că își dorește să fie profesoară de română și engleză, iar acum s-a înscris și la a doua facultate, la Științe Umane, unde va trebui să achite o taxă anuală de 4.000 de lei!

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor! Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu pentru Playtech.

Lasă un comentariu