Cine este fotomodelul Natalia Garibotto care a primit „like” pe Instagram de pe contul Papei. Anchetă la Vatican

0

A fost declanșată o anchetă la Vatican, după ce de pe contul oficial de Instagram al Papei Francisc s-a dat like unei fotografii sexy cu fotomodelul brazilian Natalia Garibotto. Tânăra a redistribuit poza, glumind că va ajunge în Rai..
Oficialii de la Vatican exclud faptul că „like-ul” a venit de la Papa Francisc, dar scandalul uriaș a ridicat deja semne de întrebare cu privire la staff-ul Suveranului Pontif. Deocamdată nu se ştie exact când a fost primită aprecierea la fotografia Nataliei Garibotto, dar Like era vizibil pe 13 noiembrie, înainte de a fi scos a doua zi, potrivit Agenţiei Catolice de Ştiri (CNA).
Fotomodelul brazilian Natalia Garibotto „a primit Binecuvântarea oficială a Papei”
Firma care administrează contul Nataliei Garibotto a profitat de publicitate şi a redistribuit imaginea pe propriul cont de Instagram, vinerea trecută, spunând că firma „a primit Binecuvântarea oficială a Papei”.
Vaticanul a precizat că a solicitat explicaţii de la Instagram în legătură cu această situație, după ce a exclus ca aprecierea să fi venit de la Papa Francisc, având în vedere că o echipă de oameni îi gestionează conturile de pe reţelele de socializare.
„Putem exclude faptul că „like-ul” a venit de la Papa Francisc şi a apelat la Instagram pentru explicaţii”, a spus un purtător de cuvânt al Vaticanului, potrivit Antena 3.
Cum a primit Natalia Garibotto o inimă roșie de la Vatican
Natalia Garibotto când a primit o notificare pe Instagram prin care era informată că Papa Francisc i-a dat o inimă roșie la una dintre postările în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

La scurt timp după ce a împărtășit această veste pe rețelele de socializare, captura sa a devenit virală, iar ea a mărturisit cu zâmbetul pe buze: “Măcar acum o să merg în Rai”. Într-un alt mesaj, influencerița a spus: “Mama mea urăște pozele cu posteriorul meu, dar, Papa a atins de două ori imaginea”.

Papa Francisc, popular pe rețelele de socializare
Papa Francisc este extrem de popular pe reţelele de socializare, cu contul său oficial de Instagram atrăgând 7,4 milioane de urmăritori. Pe Twitter, papa este urmat de 18,8 milioane de conturi. În 2017, a fost cel mai popular lider mondial pe platforma de socializare.
„El, de exemplu, aprobă tweet-urile – dar nu like-urile – şi în foarte rare ocazii a spus că ar dori să trimită ceva în situaţii în curs de dezvoltare sau în cazul unei situaţii de urgenţă.

Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta – este departamentul de comunicaţii”, a declarat Robert Mickens, editorul din Roma al ediţiei în limba engleză a cotidianului catolic La Croix.