Cine este Edward Sanda de la America Express 2023, sezonul 2. El și Cleopatra Stratan au avut o nuntă atipică

eduard

Cine este Edward Sanda de la America Express 2023, sezonul 2
Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează una dintre echipele de la America Express 2023, sezonul 2. Artistul s-a născut pe 11 iulie 1997, la Caracal, în județul Olt. El este cântăreț și producător muzical.

Pasiunea lui Edward Sanda pentru muzică a apărut încă din copilărie, la vârsta de 10 ani începând să activeze ca toboșar în mai multe formații de muzică rock. Dorința de a cânta la mai multe instrumente l-a determinat să studieze singur și astfel a descoperit, treptat, frumusețea fiecărui instrument. De atunci, tânărul artist a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică.

Edward Sanda a absolvit Liceul de Muzică „George Enescu” din București.

Piesa de debut, „Doar pe a ta” alături de Ioana Ignat, a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV. De-a lungul timpul, el a colaborat cu mai mulți artiști, printre care AMNA, Lidia Buble, Sandra N și Theo Rose. În urmă cu o lună, Edward și Theo au lansat împreună piesa „Știi unde mă găsești”. De asemenea, el a cântat și alături de soția lui, Cleopatra Stratan. Împreună, au lansat o piesă despre povestea lor de iubire, în videoclipul căreia el apare în costum de mire, iar ea, în rochie albă de mireasă. Este vorba despre piesa „Cel puțin o veșnicie.”

Edward Sanda este căsătorit cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în vara anului 2021. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat familia și prietenii cei mai apropiați.

Cei doi cântăreți s-au cununat religios la Chișinău și au uimit prin faptul că nu au avut nași.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”. E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții!”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda, după nunta cu Cleopatra.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, înainte de America Express 2023, sezonul 2
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat să plece împreună pe Drumul Soarelui, la America Express.

„Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi. Pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere). Și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!” au spus cei doi, înainte de a începe filmările.

Despre America Express – Drumul Soarelui
Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Lasă un comentariu