Cine este Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu. A stat cu el la spital, o lună, înainte să moară

0

A murit Victor Socaciu, iar soția artistului a transmis un mesaj emoționant! Brândușa Simion este cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu și femeia care i-a fost alături din 2016 și până în ultima clipă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, dar care s-a terminat, din păcate, mult prea devreme.

Brândușa Simion a postat astăzi un mesaj emoționant prin care a anunțat, cu durere, moartea bărbatului cu care s-a măritat în 2016.

Soția lui Victor Socaciu i-a stat alături timp de o lună

Soția lui Victor Socaciu i-a fost alături, cât timp a stat în spital.

„Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenăAm vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…‘, a declarat Vasile Șeicaru.

Cine este Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a căsătorit din 2016 cu Brândușa Simion. Aceasta a fost cea de-a patra soție a renumitului artist de muzică folk. Iar dacă de-a lungul timpului Brândușa Simion i-a fost impresară lui Victor Socaciu, în cele din urmă s-au îndrăgostit unul de altul și a început o poveste de iubire secretă.

Asta pentru că, potrivit gurilor rele, totul s-ar fi înfiripat între ei, în timp ce Victor Socaciu era încă într-un mariaj cu Marina Almășan, informează Spynews.

Brândușa Simion și-a părăsit soțul preot pentru Victor Socaciu

De altfel, se zvonește că Brândușa Simion, și-a părăsit soțul preot, din Vălenii de Munte, județul Prahova, alături de care are doi copii. Astfel, s-a căsăsătorit cu Victor Socaciu și s-au mutat în Canada.

Asta după ce a fost numit consul al României la Montreal. Brândușa Simion a fost jurist, dar în 2005 a intrat în lumea artistică și așa l-a cunoscut pe Victor Socaciu, fiindu-i impresară.

Cu cine a mai fost căsătorit Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 25 de ani, atunci când s-a însurat cu Doina, o femeie extrem de frumoasă, care l-a făcut tată pentru prima dată. Cei doi au devenit părinții unei fete.

După divorțul de Doina, Victor Socaciu s-a căsătorit din nou, cu Cornelia Pavlovici, de această dată, una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani și au devenit părinții tot ai unei fete.

Artistul nu s-a oprit aici, iar mai apoi a fost căsătorit cu prezentatoarea Marina Almășan, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 16 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Victoraș.