Cine este Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, sezonul 7. „Mă întrețin de la 15 ani”

eduard

Bianca Giurcă este una dintre concurentele sezonului 7 „Insula Iubirii”, care va avea marea finală pe 27 august, de la ora 20:00. Alături de iubitul ei, Marius Moise, Bianca a acceptat provocarea „celui mai dur test al fidelității”, fiind pregătită să întemeieze o familie alături de el. Sezonul 7 al reality show-ului găzduit de Radu Vâlcan s-a lansat pe 20 iunie.

Între Bianca Giurcă și Marius Moise este o diferență de vârstă de 10 ani. Cei doi provin din același sat și s-au cunoscut când Bianca avea 15 ani, iar Marius 25. Mai târziu, Marius s-a căsătorit cu o altă femeie, alături de care are și un copil. Bărbatul în vârstă de 35 de ani și fosta lui soție au divorțat înainte ca el și Bianca Giurcă să devină un cuplu.

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7
Bianca Giurcă este o creatoare de conținut online cu o comunitate de peste 115.000 de urmăritori pe Instagram și peste 240.000 pe TikTok. Tânăra în vârstă de 25 de ani a acceptat provocarea de la „Insula Iubirii” fiind pregătită să întemeieze o familie alături de Marius Moise.

„Vreau să mă mărit cu el, să fac copii. Chiar îl iubesc. Îl consider sufletul meu pereche. Chiar dacă este înconjurat de femei frumoase, am dorința să se comporte ca și cum aș fi lângă el”, a declarat Bianca Giurcă la „Insula Iubirii”.

În ciuda acestei declarații, Bianca Giurcă și Marius Moise s-au despărțit în timpul competiției. Marius a fost cel care a luat decizia, după ce a văzut-o pe Bianca apropiindu-se de ispita Alin Simoiu. La rândul ei, Bianca a fost dezamăgită de comportamentul lui Marius față de ispita Oana Monea.

Care au fost primele joburi ale Biancăi Giurcă. „Mi-am câștigat banii mei de mică”
Bianca Giurcă a fost criticată de telespectatorii „Insula Iubirii” pentru că, susțin ei, este o femeie întreținută. În urma acestor afirmații, Bianca Giurcă a reacționat în mediul online. Tânăra susține că a avut primul job la vârsta de doar 15 ani.

„Mi-am câștigat banii de mică. Am început să fiu animatoare pentru copii, apoi am fost ursitoare, bonă, manichiuristă, dealer într-un cazino online. Apoi am început să câștig destul de bine din online”, a scris Bianca Giurcă pe Instagram. Bianca avea câștiguri de între 10.000 și 13.000 de dolari din TikTok, la începerea sezonului 7 „Insula Iubirii”.

Urmăritorii emisiunii susțin că singurul motiv pentru care Bianca a format un cuplu cu Marius era statutul financiar al acestuia, lucru pe care tânăra l-a negat. „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă. Am luat și Bacul, am făcut și o facultate”, a scris pe rețelele sociale.

Bianca Giurcă a precizat că, pe lângă faptul că se întreține singură, din veniturile proprii își ajută și familia. „Știu că e urât să vorbești despre bani, întotdeauna am evitat, dar m-am săturat de toate țațele care își dau cu părerea de ce am ales să accept eu niște lucrurile în relația mea”, a mai scris Bianca Giurcă pe Instagram.

Lasă un comentariu