Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita…

eduard

Aris Melkior Eram este unul dintre cei 18 concurenți de la America Express 2023. Tânărul în vârstă de 20 de ani face echipă cu sora mai mare, Alexia Eram, în cel mai recent sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Aris Melkior Eram s-a născut pe 24 iulie 2003 și este fiul prezentatoarei știrilor PRO TV Andreea Esca (51 de ani) și a soțului ei, omul de afaceri Alexandre Eram (53 de ani).

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Ce facultate face în Barcelona
Din 2021, Aris Melkior Eram este student la o facultate de business din Barcelona, Spania. Atât el, cât și sora lui, Alexia, au urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București. Aris are o comunitate online de peste 24.000 de urmăritori pe Instagram.

„M-am mutat în Barcelona. (…) Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o”, a povestit Aris Eram în 2022, la PRO TV.

Într-un interviu pentru Pagina de psihologie, Aris a mărturisit că își dorește să se întoarcă în România după terminarea studiilor în Spania. „Îmi doresc să mă întorc în România, deoarece aici am mai multe conexiuni care mă pot ajuta să-mi pun planurile în aplicare”, a explicat atunci.

Cine este iubita lui Aris Eram și ce diferență de vârstă este între ei
Aris Eram formează un cuplu cu Laura Giurcanu. Creatoarea de conținut online a participat, la rândul ei, la America Express 2023, alături de Sânziana Negru. Laura Giurcanu va împlini 27 de ani pe 22 decembrie 2023. Astfel, între ea și Aris este o diferență de vârstă de 7 ani. Între cei doi ar fi și o mică diferență de înălțime, Laura având 1,85 m, iar Aris în jur de 1,75 m.

În octombrie 2023, Aris Eram povestea, tot pentru Pagina de psihologie, că el tot timpul și-a dorit o „iubită blondă, puțin bronzată, cu picioare lungi”. „Pe măsură ce am mai crescut, mi-am dat seama că aceste preferințe nu au nicio relevanță. Cel mai important este atmosfera și cum te simți când ești cu acea persoană”, a completat.

Totodată, Aris a notat că, atunci când se îndrăgostește, preferă să păstreze informația pentru el și pentru prietenii apropiați. Dacă este vorba de ceva serios, vorbește cu mama și cu sora lui. „Dacă ajung să-i spun tatălui meu, înseamnă că aceea va fi viitoare mea soție”, a mai spus Aris Melkior Eram, pentru sursa citată.

Lista concurenților America Express 2023
Alexia Eram și fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianții George Tănase și Ionuț Rusu

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu

Actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, și jurnalista de război Sonia Simionov

Lasă un comentariu