Cine e cântăreața care l-a băgat în boală pe Gică Hagi la nunta lui Ianis. Superba artistă a atras toate privirile la petrecere

eduard

Elena și Ianis Hagi au avut parte de o petrecere de nuntă senzațională, cu invitați unul și unul. Printre artiștii care au întreținut atmosfera s-a numărat și o tânără superbă. Cântăreața a atras toate privirile și a reușit să îl bage în boală pe „Regele” Gică Hagi.

Elena și Ianis Hagi și-au unit destinele în ziua de Crăciun, iar petrecerea a fost una inedită. Invitații s-au distrat la maximum, alături de tinerii însurăței. Artiști de senzație au întreținut atmosfera, printre care și Gabriela Munteanu. Tânăra a reușit să atragă toate privirile cu vocea încântătoare, dar și cu ținut extrem de sexy. Cântăreața a purtat o rochie neagră, mulată, cu crăpătură pe picior. Interpretarea sa l-a cucerit și pe Gică Hagi care nu s-a dezlipit de lângă ea.

Cine e cântăreața care l-a băgat în boală pe Gică Hagi
Gabriela Munteanu și-a început cariera la Vocea României, în anul 2018. S-a făcut foarte repede remarcată și a ajuns în echipa Irinei Rimes. Avea doar 18 ani atunci când a participat la emisiunea de la Pro TV, însă a reușit să cucerească publicul de acasă. Nu a mers prea departe în competiție, dar spunea la acea vreme că abia după eliminarea din show va începe cariera ei muzicală.

„Visul frumos de la Vocea României a luat sfârşit, dar cariera mea muzicală abia acum începe şi sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele!

În general, sunt o fire perfecţionistă şi mă autocritic frecvent, dar acum, cu toată modestia, simt nevoia să-mi exprim mulţumirea faţă de această prestaţie, care a reprezentat o adevărată provocare pentru mine şi pe care sunt mândră să v-o arăt!

Mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi mesajele minunate primite care mă copleşesc zilnic!”, a scris tânăra pe Facebook, după eliminarea de la Vocea României.

Într-adevăr, Gabriela Munteanu a evoluat în domeniul muzical. De foarte multă vreme, face parte din trupa lui Horia Brenciu și se descurcă de minune. Recent, a vorbit despre evoluția ei pe rețelele de socializare.

„Acum un an, de Crăciun, nu puteam decât să sper că mi se vor întâmpla lucruri frumoase. Anul ăsta chiar s-au întâmplat. Mai multe decât am visat. Fac parte din cea mai frumoasă familie și vă mulțumesc!

Îi cunosc de un an, dar am senzația că îi știu de-o viață Mulțumesc că m-ați primit în familia HBOrchestra, mulțumesc pentru fiecare moment.”, a scris cântăreața pe Instagram.

Lasă un comentariu