Inca o tragedie s-a abatut in familia regretatului Corneliu Vadim Tudor. Dan Alexandru Tano, sotul Lidiei, fiica fostului lider PRM, a pierdut lupta cu viata in luna octombrie, la mai putin de patru luni de la nunta.

Lidia Vadim Tudor s-a casatorit cu Dan Alexandru Tano pe data de 10 iulie 2021. Potrivit presei, barbatul era cu 20 de ani mai in varsta ca ea si lucra la revista Romania Mare. e data de 16 octombrie, barbatul a decedat la varsta de 51 de ani, la mai putin de 4 luni de la nunta. Anuntul trecerii in nefiinta a lui Dan Alexandru Tani a fost facut de unul dintre prietenii sau.

Contactata de jurnalistii de la Fanatik.ro, Lidia Vadim Tudor a facut primele declaratii. Daca initial a negat casnicia cu Dan Alexandru Tano, tanara si-a nunantat la sfarsit discursul, invocand faptul ca e viata ei privata si nu doreste sa ofere informatii.

”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!”, a declarat initiat Lidia, pentru sursa citata.