Cindy Crawford, dezvăluiri fără perdea căsnicia cu Richard Gere. „El era mai în vârstă, nu mai…

eduard

Cindy Crawford a vorbit recent în cadrul serialului documentar “The Super Models” despre povestea ei cu actorul Richard Gere, din vremea când erau căsătoriți.

Fostul supermodel și superstarul de la Hollywood au devenit un cuplu în 1988, iar câțiva ani mai târziu, în 1991 au decis să se căsătorească. La vremea respectivă ea avea 22 de ani, iar el 39 și mariajul lor a luat sfârșit în 1995.

„Ești dispus să te modelezi pentru persoana de care ești îndrăgostită”
Cindy, astăzi în vârstă de 57 de ani, și-a amintit cum și-a schimbat comportamentul pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu starul Pretty Woman.

„La începutul unei relații, când ești o femeie tânără, dacă el te întreabă – ‚Îți place baseball-ul?’ – , tu răspunzi – ‚Îmi place baseballul!’ Dacă întreabă ‘Chiar îți place budismul tibetan?’, zici ‚S-ar putea să îmi placă. O să încerc’” – a spus ea.

Crawford se referea la devotamentul lui Richard Gere pentru de budism.

„El era mai în vârstă”
Pe când avea a 20 de ani, actorul a devenit fascinat de budismul zen, o versiune mai minimalistă a acestei religii, axată pe meditație. La sfârșitul anilor 1970, Gere a vizitat Nepalul și a întâlnit acolo mulți practicanți ai budismului tibetan, care puneau un accent mult mai mare pe ritualuri. Călătoria lui Gere a culminat cu o întâlnire cu al 14-lea Dalai Lama din India, unde locuiește după ce a fost exilat din Tibet.

„Nu mai făceam lucrurile care erau atunci la modă”
„Ești dispus să te modelezi pentru persoana de care ești îndrăgostită”, a continuat Crawford.

Deși supermodelul pare să regrete că a avut un rol atât de pasiv în căsnicia ei, care s-a încheiat prin divorț în 1995, ea a spus că întreaga experiență i-a “deschis noi orizonturi” prin cercurilor sociale în care era Gere.

„El era mai în vârstă, așa că eu ajunsesem în alte cercuri și nu mai făceam lucrurile care erau atunci la modă”, a mai spus ea.

Deși Crawford era model în timpul relației cu Gere, ea începuse să cocheteze și cu lumea filmului și televiziunea mulțumită anturajului actorului.

În 1989, la un an după ce l-a cunoscut pe Richard Gere, ea a devenit gazda inaugurală a casei de modă de la MTV, iar în acea perioadă a apărut în celebrul videoclip ‘Freedom’ al lui George Michael, împreună cu celelalte supermondele faimoase în acele vremuri. Și a interpretat-o ​​pe iubita lui Jon Bon Jovi în videoclipul său pentru piesa ‘Please Come Home For Christmas’.

Cindy a făcut apoi furori la cea de-a 63-a ceremonie a Premiilor Academiei din 1991, cu ținuta ei sexy, cu puțin timp înainte ca ea și actorul să se căsătorească.

„Când am apărut în rochia aceea roșie, cred că toți au spus: Uau, moda a revenit la Oscar” – și-a reamintit ea.

„Este greu să schimbi o relație”
Crawford a mai vorbit în serialul documentar și despre cum s-a concentrat pe modul în care vârsta ei relativ fragedă i-a afectat capacitatea de a „schimba o relație” în timp ce era cu Gere.

„Cred că vârsta de douăzeci de ani pentru femei este o perioadă în care începi să simți că ai propria ta putere interioară și că o poți accesa. Și este greu să schimbi o relație. Pentru că ai ales să fii cu un om pentru felul să de a fi și nu poți s-i spui să nu mai fie așa. Cred că la 22 de ani eram mai dispusă să spun: ‚OK, te voi urma’. Dar apoi te gândești că nu vrei doar să-l urmezi, vrei să mergi lângă el uneori. Sau chiar să conduci” – a mai spus ea.

După despărțirea de Gere, Crawford s-a măritat cu Rande Gerber în 1998. Și împreună au doi copii – o fată, Kaia Gerber, 22 de ani și un băiat, Presley Gerber, 24 de ani.

Richard Gere a trecut prin mai multe căsătorii. Al doilea mariaj a fost cu fosta actriță din “Law & Order”, Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2016.

Apoi, în 2018, s-a căsătorit cu publicista și activista spaniolă Alejandra Silva, care este mai tânără ca el cu 34 de ani.

Lasă un comentariu