Christina Perri a pierdut bebelușul: „A murit în liniște”

0

Christina Perri era însărcinată pentru a doua oară, iar de câteva zile era atent monitorizată în spital, după ce medicii au descoperit un defect congenital.
Vești cumplite pentru Christina Perri. La câteva săptămâni după ce a ajuns în spital cu complicații din cauza sarcinii, îndrăgita artistă a pierdut bebelușul.

Interpreta piesei „A thousand years” a povestit pe rețelele de socializare că, după ce a fost internată, că bebelușul său este „în pace acum”.
„Ea a murit în liniște după ce s-a luptat atât de mult să vină în lumea noastră. Este în pace acum și va trăi întotdeauna în inimile noastre”, a dezvăluit Christina Perrim vizibil afectată de întreaga situație.
În fotografia pe care a împărtășit-o cu fanii pe social media, artista și soțul său, Paul Costabile, pot fi văzuți în timp ce țin mânuța micuței în mâinile lor, în acest moment devastator al vieții lor.

Artista urma să devină mamă pentru a doua oară în luna ianuarie, însă de câteva săptămâni vedeta se afla internată în spital, după ce a aflat că fetița suferă de un defect congenital, numit atrezie jejunală, o malformație congenitală rară care provoacă obstrucția intestinului.
Meghan Markle a pierdut sarcina
Anunțul Cristinei Perri vine la numai câteva ore după ce Meghan Markle, fosta ducesă de Sussex, a dezvăluit că a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry a dezvăluit în cadrul unui articol publicat de New York Times că a suferit un avort spontan în luna iulie, în timp ce se afla alături de băiețelul său Archie.

„După ce i-am schimbat scutecului (n.r. lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, povestește Meghan.

„După câteva ore, eram în patul de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. I-am simțit umezeala palmei și i-am sărutat încheieturile, ude de lacrimile noastre”, a povestit Meghan.