Celine Dion se topește pe picioare. Celebra artistă a ajuns să cântărească 40 de kilograme

0

Celine Dion slăbește din ce în ce mai tare, iar aspectul ei fizic este îngrijorător. Celebra artistă a ajuns să cântărească 40 de kilograme și este tot mai slăbită. Transformarea ei are legătură cu o afecțiune gravă de care suferă fără să poată fi tratată într-un fel sau altul.

Celine Dion a ajuns să cântărească 40 de kilograme

La cei 53 de ani ai săi, Celine Dion a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme. În ultimul an, artist a slăbit extrem de mult și nu a ascuns publicului faptul că are probleme de sănătate. Celine Dion are degenerescență musculară, o boală ereditară care îi topește efectiv mușchii corpului.

Artistei îi este din ce în ce mai greu să se ridice din pat și să se deplaseze. Durerile pe care le îndură sunt crunte, iar boala a fost cea care a determinat-o să-și anuleze concertele pe care le avea programate în Las Vegas, la începutul anului viitor

Fanii lui Celine Dion sunt extrem de îngrijorați întrucât artista arată din ce în ce mai rău. Deși o bună bucată de vreme, artista a evitat să vorbească despre ceea ce trăiește, ulterior a decis că e normal ca fanii ei să afle că traversează o perioadă foarte grea.

Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o impiedică să participe la repetițiile pentru noul show, a transmis echipa lui Celine Dion.

Celine Dion s-a mutat în casă nouă, împreună cu băieții săi

Diva a luat decizia de a-și construi o casă după bunul ei plac, iar când lucrările au ajuns la final, ea s-a mutat împreună cu băieții săi. Celine locuiește acum în zona de vest a Las Vegas, pentru că a vrut să fie mai aproape de locul în care copiii săi au activități. Acolo sunt cele mai bune școli private, iar Celine s-a gândit din timp la toate.

Celine Dion se topește pe picioare. Celebra artistă a ajuns să cântărească 40 de kilograme

Celine Dion a fost căsătorită cu René Angélil, în perioada 1994-2016, și are trei copii: René, de 20 de ani, Nelson și Eddy, de 11 ani. Soțul artistei a murit pe 14 ianuarie 2016, la câțiva ani după ce fusese operat la gât, din cauza unui cancer. Soțul celebrei Celine Dion s-a stins acasă, în sânul familiei, unde se afla sub supravegherea permanentă a unui medic.