Celebrul psiholog Tudorel Butoi analizează crima oribilă de la Mangalia. Iată MOTIVUL pentru care Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă

eduard

Tudorel Butoi, cel mai renumit psiholog criminalist, afirmă că motivul crimei de la Mangalia nu poate fi altul decât gelozia.

În opinia sa, fetele aveau o relație tensionată cauzată de un băiat, iar gelozia reprezintă un mobil suficient de puternic pentru o astfel de crimă.

Tudorel Butoi: „O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că…”
„Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește… Ridică mese, scaune, covoare etc Deci problema care s-ar pune, dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul, este exclusă.

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum Parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante.

Deci, este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.

Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei”, a explicat profesorul Tudorel Butoi într-o intervenție la Antena 3.

Loredana, reținută de procurori
Loredana, cea mai bună prietenă a Alinei, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii din Constanța care anchetează cazul. Fata va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Suspectată de crimă, ea şi-a recunoscut fapta. Ar fi înjunghiat-o pe Alina în gât, iar rana a dus la decesul victimei.

Alina, fata care a fost ucisă cu sânge rece tocmai de prietena ei cea mai bună, a avut o viață foarte grea. Tatăl Alinei, consumator de alcool, o bătea constant pe ea și pe frații ei. Acesta este și motivul pentru care mama adolescentei a fugit de acasă cu cel mai mic dintre cei cinci frați.

Soarta i-a surâs când un om de afaceri din Vaslui i-a aflat povestea.

Un suflet chinuit pe pământ. Acesta ar fi putea fi rezumatul vieții Alinei, fata de doar 18 ani care a fost găsită moartă sub o bancă din Mangalia.

Lasă un comentariu