Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan

eduard

Au fost anunțați concurenții America Express 2024. Cleopatra Stratan împreună cu Edward Sanda și Giulia Anghelescu cu soțul ei, Vlad Huidu sunt două dintre cuplurile care vor pleca în noul sezon al emisiunii America Express. Aceștia li se alătură Iuliei Albu care se întoarce în America Express cu iubitul ei, dar și altor vedete anunțate deja de Antena 1.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au acceptat și ele provocarea America Express, potrivit unica.ro.

Cele două echipe se vor alătura altor șapte, care vor lupta până la capăt pentru a ajunge în marea finală și a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Și Iulia Albu a acceptat să se întoarcă în America Express, de data asta ca și concurentă, însoțită de iubitul ei, Mihai Alexandru.

Printre vedetele care ar putea merge pe Drumul Aurului în 2024 se regăsesc Alexia Eram alături de fratele ei Aris, potrivit tvmania.ro. Totodată, au apărut zvonuri legate de faptul că și Roxana Ciuhulescu va participa alături de soțul său.

De asemenea, printre concurenții noului sezon America Express se află Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu. TV Mania a aflat că în America Express vor mai merge Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, și jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Cele nouă echipe care vor participa la America Express 2024
Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
Ionuț Rusu și George Tănase
Laura Giurcanu și Sânziana Negru
Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
Unde se va filma America Express 2024
Și de această dată filmările vor avea loc în America de Sud, în zone periculoase, însă concurenții vor fi însoțiți de echipele de securitate.

Mona Segal, producătoarea emisiunii, a dezvăluit, recent, în podcastul lui Mihai Morar, că noul sezon al show-ului America Express – ce urmează să fie filmat anul acesta și difuzat la televizor în 2024 – va fi filmat în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Iulia Albu a participat la Asia Express- pe Drumul Împăraților
Ei bine, vestea nu ne miră pentru că în 2021 Iulia Albu a participat la Asia Express-pe Drumul Împăraților ca invitat special jurizându-i pe concurenți într-o probă de modă, iar în trecut în emisiunea lui Dan Capatos a mărturisit că nu ar refuza o asemenea provocare.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol’, spunea atunci Iulia Albu.

Și iată că a acceptat provocarea America Express!

Lasă un comentariu