Cele mai rele scenarii cu privire la starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-au adeverit. Anunțul făcut de palat

0

Nu va fi niciun prilej de sărbătoare pentru Charlene de Monaco. Spre surprinderea tuturor, soția Prințului Albert nu va participa la tradiționala sărbătoare națională monegasca de pe balconul principatului, care ar trebui să aibă loc vineri, 19 noiembrie 2021.

Într-un comunicat de presă transmis marți, 16 noiembrie, serviciul de presă al palatului din Monaco dă puține detalii cu privire la motivele absenței de la sărbătoarea națională a prințesei Charlene: „Altețele Lor au convenit împreună că Prințesa Charlene are nevoie de o perioadă de calm și odihnă pentru refacere stării de sănătate a Prințesei Charlene”.

Charlene AlbertMisterul persistă

„După ce s-a luptat cu o stare de sănătate precară în ultimele luni, Prințesa se află în prezent în convalescență și va continua să o facă în următoarele săptămâni, pentru a-și reveni dintr-o stare de oboseală generală profundă. Pentru a proteja confortul și intimitatea esențiale pentru recuperarea sa, locația în care se află prințesa va rămâne strict confidențială.”, se arată în comunicat.

„Din cauza acestei situații, cuplul princiar regretă să anunțe că Prințesa Charlene nu va putea participa la festivitățile din acest an, alături de familia ei și de poporul din Monaco. De îndată ce sănătatea ei o va permite, Prințesa așteaptă cu nerăbdare să își îndeplinească din nou îndatoririle princiare și să petreacă timp cu monegascii.

În această perioadă de odihnă, cuplul princiar solicită ca intimitatea lor și mediul familial să fie bine respectate. Informațiile despre starea de sănătate a Prințesei vor fi comunicate în timp util, înaintea sărbătorilor de Crăciun”, se mai arată în comunicatul de presă făcut azi public.

Căsnicia prinților de Monaco, sub semnul întrebării

Anunțul de azi vine după ce Prințul Albert a declarat recent pentru revista PEOPLE că speră ca soția lui să i se alăture la Expoziția Mondială din Dubai, pe 13 noiembrie, precum și la Ziua Națională a Monaco.

Cu toate acestea, Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a mers în weekend în Dubai fără Charlene, lui alăturându-se sora sa, Prințesa Stephanie, și fiul ei, Louis Ducruet.

Însă se pare că de vină pentru absența lui Charlene din viața publică ar fi nu numai starea sa de sănătate, ci și o răceală a relațiilor dintre ea și prinț.

În urmă cu câteva zile, s-a vehiculat informația conform căreia Charlene nu ar mai locui la palat și că ar fi preferat să se mute apartament într-un cu două dormitoare deasupra unei vechi fabrici de ciocolată în locul palatului prințciar. Cu toate acestea, cumnata prințesei, Chantell Wittstock, a respins informațiile.