Cele 4 zodii binecuvantate de Dumnezeu cu haruri speciale. Au spirit divin

eduard

Se spune ca toti suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Fiecare persoana are o stralucire angelica in ochii sai si un spirit divin in suflet.

Dar aceste 4 zodii au fost binecuvantate cu daruri speciale.

1. Pestii au darul iubirii.
Cu totii iubim din toata inima si cu intreaga noastra fiinta. Dar dragostea de care sunt capabili cei nascuti sub semnul Pesti este diferita de ceilalti. Acesta este sentimentul crestin neconditionat care te face sa pretuiesti aproapele ca pe tine insuti si sa-l ajuti, sa-l protejezi, sa-l intelegi. Poate cel mai sensibil dintre semne, Pestii, pun deseori binecuvantarea altora deasupra lor.

Ei sunt gata sa ajute in orice moment, fara sa astepte nimic in schimb, cu exceptia fericirii in ochii altuia. Recunostinta si lauda nu sunt importante pentru ei, ci doar satisfactia ca nu au ramas indiferenti si au facut ceea ce au considerat important. Datorita lor, umanitatea are o sansa suplimentara!

2. Racul are darul iertarii.
Model de sacrificiu, Racul adesea isi sacrifica propria pace si fericirea pentru a-i pune pe ceilalti pe primul loc. Nu sta pe ganduri atunci cand vine vorba de cei dragi.

Desi sunt foarte sensibili, sufera mult si plang usor, Racii iarta cele mai mari nedreptati si chiar intorc celalalt obraz daca simt ca merita mustrarea pe care au primit-o. Pentru a nu pierde dragostea de care depind, ei prefera sa se lase loviti, sa ierte orice vinovatie si sa ofere unei persoane o alta sansa.

3. Leul are darul puterii.
Leii nu renunta in momentele grele, sunt puternici ca o piatra si ii motiveaza pe ceilalti cu curajul lor. Nobili si corecti, ei apara ceea ce cred si lupta cu toata puterea lor pentru dragoste, pentru egalitate, pentru credinta lor.

Leii sunt lideri, sunt convingatori si gasesc cu usurinta sustinatori fideli si prieteni fideli. Misiunea lor este de a-si apara principiile cu demnitate, nu de a face compromisuri si de a oferi un model de rol, un model de sinceritate si perseverenta. Ei sunt caracterizati de onestitate, entuziasm si perseverenta, iar acest lucru ii distinge de ceilalti oameni.

4. Sagetatorul are darul curajului si al adevarului.
Sagetatorul a primit o misiune divina de a face oamenii sa rada. Stie sa dea bucurie si multa sinceritatea. Daca aveti nevoie de sfaturi cinstite sau de ajutor, contactati Sagetatorul.

Desi directitatea lui poate rani, el continua sa deschida ochii catre ceilalti si este gata sa accepte toate riscurile. El ar prefera sa-si piarda relatia decat sa ramana acolo unde falseaza! Acesta este personajul care preia conducerea, dar si cel cu cele mai nebunesti idei.

Acest semn stie foarte bine sa distinga intre important si superficial, deci se adapteaza situatiei. Cand este necesar sa se ia o decizie, care poate avea consecinte grave pentru el sau pentru altii, se gandeste de doua ori si analizeaza obiectiv intreaga situatie.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu