Cel mai tare test de inteligență. Mută un băț de chibrit ca să corectezi 9-2=8

eduard

Iată care este cel mai tare test de inteligență al momentului, care vă poate pune la încercare capacitatea de concentrare dar și atenția la detalii. Tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit ca să corectezi 9-2=8.

Provocarea zilei
Dacă vreți să vă puneți la încercare inteligența și atenția la detalii puteți să rezolvați mai multe teste de inteligență. În fiecare zi, oameni din toate colțurile lumii își pun la încercare abilitățile.

Vă propunem și noi un astfel de test. Tot ce trebuie să faceți este să mutați doar două bețe de chibrit din imaginea de mai sus pentru a transforma calculul „9-2=8”. De asemenea, răspunsul trebuie să fie corect din punct de vedere matematic.Chiar dacă poate părea simplu, rezolvarea acestuia vă poate lua mai mult timp decât trebuie.

Care este răspunsul corect?
În cazul în care nu ai ggăsit răspunsul corect, ți-l spunem noi. Tot ce trebuie să faci este să iei un băț de la cifra „9”, care va deveni astfel „5” și o vom muta peste semnul „-”, care, astfel, va deveni „+”. De asemenea, mai trebuie să mutăm un băț de chibrit de la cifra „2”, astfel încât să o transformăm în „3”. În urma acestor mutări, vei transforma „9-2=8” în „5+3=8”, ca în imaginea de mai jos.

De ce sunt importante testele de inteligență
Rolul acestor teste este de a măsura coeficientul de inteligență dar și capacitatea de raționament a unei persoane. Am fi tentați să credem că acestea au apărut recent, însă, se pare că acestea au apărut în urmă cu mai bine un secol.

La acel moment, testele de inteligență se foloseau pentru identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală. Și în SUA au fost folosite încă din timpului Primului Război Mondial. La acel moment, aceștia le foloseau pentru a identifica candidații ideali. Aceste teste sunt folosite și în prezent atât în evaluarea adulților cât și în evaluarea copiilor. Testele IQ pot spune multe despre abilitățile cognitive ale unor persoane.

Aceste teste pot măsura abilități precum rezolvarea de probleme, gândirea analitică, memoria, viteza de procesare a informațiilor și altele. Cei care-și doresc să-și îmbunătățească abilitățile pot apela la ajutorul acestor teste de inteligență.

Lasă un comentariu