Cel mai mare secret al lui Maradona

0

Cel mai mare secret al lui Maradona nu a fost legat de fotbal sau de consumul de droguri și alcool, ajuns de notorietate și care l-a ținut ani întregi în clinici de dezintoxicare și care probabil i-a fost fatal. Marele secret al lui Maradona a ținut de numărul copiilor pe care i-a avut în diverse colțuri ale lumii și pe care i-a recunoscut cu greu, după procese și eforturi prelungite ale „soțiilor” sale.
Marele Diego Armando Maradona nu a reușit să-și depășească probleme de sănătate și a murit la doar 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator la casa sa din Tigre, unde s-a stabilit, după operația la cap, potrivit ziarului argentinian Clarin.com. „Moartea lui Maradona nu a fost neașteptată”, au spus medicii consultați de Sky News.

„Oamenii au văzut în ultimii ani cum starea de sănătate a lui Maradona se deteriorează accelerat, ca urmare a înfrângerilor repetate în lupta cu drogurile și alcoolul. Era de așteptat această pierdere prematură”, a declarat un medic citat de postul TV.
Cel mai mare secret al lui Diego Armando Maradona
Puțină lume știa că fostul mare fotbalist avea 11 copii, din mai multe relații, iar patru dintre aceștia trăiau în Cuba și au fost recunoscuți abia anul trecut de Maradona.
Legenda naționalei Argentinei a fost căsătorit doar o dată, cu Claudia Villafane, până în 2004, când cuplul a divorţat. Cu Claudia, Maradona are două fete, Dalma şi Giannina.
Maradona a negat multă vreme că are alți copii în afară de Giannina, 30 de ani, și Dalma, 32 de ani. Cu toate acestea, chiar în timpul divorțului de Claudia, el i-a recunoscut de atunci pe Diego Sinagra, născut la Napoli, în septembrie 1986, dintr-o relaţie cu modelul Cristina Sinagra, pe vremea când juca la echipa din oraşul italian.

Ulterior a fost obligat de justiție să accepte că mai are o fată, Jana, acum în vârstă de 23 de ani, după ce Valeria Sabalain, mama fetei, l-a dat în judecată.
Maradona și-a recunoscut trei copii în Cuba
Aceştia erau oficial copiii lui Maradona până în 2019. Însă avocatul Matias Morla a declarat în vara anului trecut că Maradona va mai recunoaşte încă trei copii în Cuba. Cei trei copii din Cuba au fost până la urmă patru, Joana, Lu, Javielito şi Harold.

Mai mult, un jurnalist argentinian a dezvăluit atunci că Maradona avea un copil și în La Plata, în Argentina. Luis Ventura susţine că a primit informaţia de la fosta soţie a lui Maradona, care i-a spus şi că ştia de copiii din Cuba ai fostului fotbalist.

Maradona a mers în Cuba în ianuarie 2000, pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în urma consumului de droguri. El a revenit în Argentina, în 2005.
La aproape 20 de ani distanță, Maradona a mers la Havana pentru a face testele ADN şi pentru a-şi recunoaşte copiii, care sunt deja adolescenţi.