Cel mai bun remediu în lupta împotriva papiloamelor

eduard

Deși papiloamele nu sunt altceva decât neoplasme benigne, în cazuri foarte rare pot deveni maligne. Această schimbare este rezultatul prezenței papilomavirusului uman în organism.

Și pentru a scăpa de papiloame complet posibil numai după terapie specială antiviral. Deci, cel mai bine este să folosiți rețetele populare ca adjuvant la tratament, mai degrabă decât ca instrument principal.

Tratamentul cu ouă

Oul ajută la eliminarea numeroaselor papiloame. Dar poate fi folosit numai de persoanele care nu prezintă reacții alergice. Utilizarea externă poate provoca alergii, chiar dacă nu aveți probleme cu consumul. Dacă aveți îndoieli, faceți un test – aplicați pe o zonă mică de piele în zona articulației cotului și lăsați timp de 10 minute. Dacă nu se observă o reacție alergică, puteți utiliza în siguranță agentul selectat.

Coji de ou

Pentru a pregăti acest remediu, veți avea nevoie de două coji de ouă, bandă adezivă și bumbac medical. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade, puneți cojile într-o tavă și dați la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Apoi, când coaja s-a răcit, măcinați-o cât de bine puteți – ideal cu o râșniță de cafea.

Puneți pulberea într-un recipient de sticlă sau plastic închis ermetic. Rupeți bumbacul în bucăți mici, pregătiți plasturele. Se presara generos cu ou pudra pe fiecare papilom, se acopera cu bumbac si se fixeaza cu plasture. Este necesar să folosiți acest tratament timp de aproximativ două sau trei săptămâni, schimbând o dată la trei zile pansamentul. După cum arată practica, aceste papiloame dispar după primul curs de tratament.

Proteine
Dacă papiloamele sunt încă mici, poți încerca să scapi de ele cu proteine. Înmuiați un tampon de vată în albușul de ou, apoi ungeți ușor papiloamele.

Repetați această procedură de trei sau patru ori pe zi și, dacă doriți, mai des. După aproximativ o săptămână, papiloamele se vor reduce semnificativ în dimensiune. Nu vă relaxați și nu opriți tratamentul – acesta trebuie să continue până când papiloamele dispar complet. De regulă, acest lucru necesită trei până la patru săptămâni. Cu cât se începe tratamentul mai devreme, cu atât papiloamele dispar mai repede.

Lasă un comentariu