Cea mai mare temere a lui Florin Piersic: „Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”

0

Florin Piersic și-a dedicat întreaga viață actoriei și este, fără dar și poate, un nume de care toată lumea a auzit. Are în spate o carieră cu adevărat impresionantă și oamenii îl vor în continuare pe scenă, în fața lor, la cât mai multe spectacole. De fiecare dată când oferă interviuri, cel supranumit Alain Delon de România este savuros, toți îl ascultă cu sufletul la gură, chiar și atunci când abordează subiecte triste.

Care este cea mai mare temere a lui Florin Piersic

Nu vorbește des despre asta, dar la un moment dat, într-un interviu, marele actor Florin Piersic a mărturisit care este cea mai mare temere a sa. În emisiunea Legendele, prezentată de către Dan Negru, Florin Piersic a dezvăluit că îi este frică de moarte.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot, a spus marele actor.

Ce își dorește Florin Piersic la final de an

Marele actor tânjește după publicul său de care a cam stat departe din cauza condițiilor epidemiologice din România. Nimic nu a mai fost ca înainte, iar Florin Piersic a simțit asta, la fel ca toți marii artiști din țara noastră. Într-un interviu de Ziua Națională pentru Prima Tv, maestrul a spus că ar trebui să mai trăiască două sau trei vieți ca să le povestească tuturor unde a fost în România, ce a simțit în România, pe unde a filmat în România, să fie practic cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea, a spus Florin Piersic.

Actorul supranumit Alain Delon de România a ținut să le transmită tuturor românilor multă sănătate și să fie bine, spunându-le că așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu ei și îmbrățișările de revedere.