Ce ultimatum i-a dat Viviana Sposub lui George Burcea ca să se întoarcă la el: „Au făcut un pact…

eduard

George Burcea (35 ani) a plecat în Statele Unite, unde încearcă să își construiască o carieră în actorie, însă nu a părăsit România înainte de a încerca să o recucerească pe Viviana Sposub (26 ani). Fosta prezentatoare de televiziune i-ar fi pus actorului o condiție pentru a se întoarce la el.

În luna august a acestui an, George și Viviana au decis să pună punct relației pe care o aveau de trei ani. Cea care și-ar fi dorit această despărțire a fost fosta prezentatoare, iar acum s-a aflat că actorul nu a vrut să renunțe așa ușor la iubirea ei. El ar fi făcut tot posibilul să o recucerească, dar a plecat, în cele din urmă, singur în SUA.

Viviana Sposub a renunțat la visul american
După ce a făcut tot posibilul pentru a-i recâștiga inima Vivianei Sposub, George Burcea a decis să plece singur în America, unde lucrează din greu pentru a-și clădi o carieră. Astfel, relația lor s-ar fi încheiat definitiv. Mai mult, actorul și-ar fi schimbat și numărul de telefon, pregătit fiind să înceapă o nouă viață.

În SUA, fostul soț al Andreei Bălan a fost așteptat de agentul său, care l-a înscris la mai multe castinguri.

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la lansarea oficială a filmului „Wednesday”, ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară. Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru Cancan.

Deși și-ar fi spus „adio” în vara acestui an, se pare că Viviana și George au făcut un pact.

„George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a mai spus sursa.

Viviana i-a dat un ultimatum lui George Burcea
În momentul în care s-au despărțit, fosta prezentatoare de televiziune i-ar fi cerut lui Burcea să rămână prieteni până în momentul în care el îi va demonstra că s-a schimbat.

Însă, cum lucrurile nu ar fi suferit nicio schimbare, Viviana Sposub a decis să încheie definitiv relația, iar George a fot nevoit să plece singur în America.

„Treaba aceasta nu este naturală. Iubești sau nu iubești un om, e simplu”
„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri.

Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe”, a precizat o persoană din anturajul fostului cuplu pentru sursa citată anterior.

„George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, a mai spus aceasta.

Lasă un comentariu