Ce spune Oana Zăvoranu despre o împăcare cu Pepe. Reacția neașteptată a vedetei când fanii ei l-au jignit pe Alex Ashraf, după divorț: „Bine că ai scăpat de milogul ăla!”

eduard

Am aflat ce spune Oana Zăvoranu despre o împăcare cu Pepe! Răspunsul vedetei vine după ce, în urma despărțirii ei de Alex Ashraf, mulți dintre fanii ei sunt de părere că aceasta se va împăca cu Pepe, primul ei soț, de care a divorțat cu scandal. Actrița nu a ezitat și a reacționat imediat pentru a nu mai lăsa loc de speculații. Aflați în continuare replica ei!

Astăzi, 27 septembrie 2023, o veste neașteptată a șocat lumea showbiz-ului din România. Încă de la primele ore ale zilei s-a aflat că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează, veste confirmată la scurt timp de actriță. Ca o dovadă în plus a despărțirii lor, nu a durat mult și vedeta a șters toate pozele cu fostul ei partener de pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la divorț, după 10 ani de relație și șapte ani de căsnicie. Inițial, vestea a apărut ca un zvon, dar, ulterior, a fost confirmată chiar de către actriță.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’, a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

După ce s-a aflat despre divorțul dintre Oana Zăvoranu, mulți dintre fanii ei consideră că ar exista o șansă ca actrița să se împace cu Pepe, primul ei soț. Cei doi au format un cuplu iubit de public, însă au divorțat cu scandal, în 2011, după o căsnicie de cinci ani. Pentru a nu mai lăsa loc speculații, Oana Zăvoranu ne-a dat de înțeles că nu ar lua niciodată în calcul să se întoarcă la cântăreț.

„Neverrrr (în trad. – Niciodată)’, a fost răspunsul ferm al Oanei Zăvoranu, pentru VIVA!, când a aflat că fanii ei se gândesc la o împăcare între ea și Pepe.

Reacția neașteptată a vedetei când fanii ei l-au jignit pe Alex Ashraf, după divorț
De asemenea, după despărțirea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, unii dintre fanii ei au început să-l jignească pe bărbat pe Instagram, în secțiunea de comentarii.

„Bine că ai scăpat de milogul ăla! Nu merită nici să meargă în urma ta!’, „Și ce disperat era după tine acum 10 ani și acum a plecat la amantă… Rușine’, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de fanii Oanei Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu nu a răspuns la aceste comentarii, însă le-a apreciat cu un like.

Alex Ashraf a făcut primele declarații după ce a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu
Alex Ashraf a făcut primele declarații după ce a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu. Actrița a confirmat prima despărțirea de soțul ei. Ulterior, Alex Ashraf a fost și el contactat de jurnaliști, iar bărbatul a declarat că nu știe despre ce subiect este vorba. După ce a aflat, Alex Ashraf nu a vrut să comenteze nimic.

‘Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui’, a zis Alex Ashraf.

Lasă un comentariu