Ce și-a propus Anamaria Prodan să facă în 2022. Atac direct: „Promit!”

0

Anamaria Prodan a intrat încrezătoare în Anul Nou în care unele lucruri se vor schimba cu siguranță pentru întreaga ei familie. Impresara de fotbal a petrecut Revelionul alături de copiii ei în Dubai și a fost foarte fericită. Nu s-a putut abține și a transmis un mesaj de An Nou cu direcție către soțul ei.

Ce își dorește Anamaria Prodan de Anul Nou

Impresara de fotbal și-a întrebat fanii de pe Instagram dacă sunt pregătiți pentru intrarea în noul an și a ținut să precizeze că ea este pregătită. Mai mult, Anamaria Prodan a spus că pentru ea anul acesta va fi perfect, cel în care fraierii vor dispărea din viața ei.

Sunteţi gata pentru 2022? Eu sunt, baby! Acest an va fi perfect. Promit! Fraierii dispar din viaţa mea”, a fost mesajul Anamariei Prodan, înainte de trecerea în 2022, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Primul termen al procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe este programat pe 7 februarie. Reamintim faptul că antrenorul Craiovei a fost cel care a cerut divorțul. Anamaria a spus că este pregătită pentru ceea ce urmează.

A venit timpul ca minciuna, hoția și nenorocirile să iasă la iveală, a spus impresara de fotbal într-un interviu pentru SpyNews.

Anamaria Prodan este decisă să-și facă dreptate. Ea a spus că din tot acest scandal, cel mai mult de suferit au avut copiii, în special Laurențiu Junior. El a fost afectat de problemele dintre părinții săi.

Anamaria Prodan și-a făcut un cadou spectaculos

Impresara de fotbal și-a făcut un cadou spectaculos și a declarat că este foarte fericită. Fiica regretatei Ionela Prodan și-a cumpărat un Lamborghini Aventador 63 Edition care atinge 350 km/h și prinde suta în doar 2,8 secunde. Anamaria Prodan a fost foarte încântată de noua achiziție și le-a arătat și urmăritorilor de pe rețelele sociale noua ei mașină.

Prețul unui astfel de bolid este de 517.770 de dolari, dar Anamaria nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fericirea ei și a copiilor.

Anamaria Prodan se află pe locul 141 în Top 300 cei mai bogaţi români. Impresara are o avere estimată la 60 de milioane de euro.