Ce se întâmplă dacă pui varză pe piele! Tratamentul MINUNE folosit de sute de ani are rezultate surprinzătoare

eduard

Dacă te-ai săturat de tot felul de medicamente şi tratamente costisitoare, poţi încerca să rezolvi problemele minore de sănătate cu banala varză.

Dacă te-ai săturat de tot felul de medicamente şi tratamente costisitoare, poţi încerca să rezolvi problemele minore de sănătate cu banala varză.

Potrivit divahair.ro, compresele cu varza si cataplasmele se aplica extern, in zona suparatoare, cu scopul de a permite elementelor „vindecatoare” din varza sa fie absorbite de catre organism.

La ce se folosesc compresele cu varza:

– Entorse si luxatii

– Eczeme infectioase

– Dureri reumatice

– Nevralgii

– Astm

– Ameteala

Compresa se prepara prin taierea verzei in bucatele foarte mici. Trebuie sa imbibi o compresa sterila (sau un prosop curat) in lichidul obtinut si sa o aplici pe zona care iti da batai de cap. De obicei, compresele cu varza trebuie sa fie aplicate calde, dar le poti aplica si reci atunci cand vine vorba de iritatii si umflaturi ale pielii.

Cataplasmele se folosesc, in general, mai mult pentru entorse si luxatii. Ca sa prepari o cataplasma cu varza, nu e nevoie decat sa alegi frunzele de cel mai aprins verde si sa le speli bine. Apoi trebuie sa le asezi pe o suprafata tare si sa le zdrobesti pe ambele parti. Apoi le aplici pe zona dureroasa si te asiguri ca le-ai fixat cat mai bine. In general, cataplasmele cu varza sunt mai eficiente daca le lasi sa actioneze peste noapte si repeti actiunea cu noi cataplasme pana la vindecarea completa.

Lasă un comentariu