CE SALARIU ARE UN ROMÂN CULEGĂTOR DE CIUPERCI ÎN AUSTRALIA. CÂȚI BANI PRIMEȘTE PE LUNĂ

eduard

Producătorul de ciuperci SA Mushrooms din Waterloo Corner, din suburbiile de nord ale orașului Adelaide, pune la bătaie o ofertă de angajare destul de tentantă. Ce salariu are un român culegător de ciuperci din Australia. Suma nu este de neglijat.

Mulți români nu au habar ce salariu are un român culegător de ciuperci din Australia. Locul de muncă este unul sigur pe tot parcursul anului, iar suma nu este deloc mică.

Tot mai mulți români pleacă din țară în căutarea unui trai mai bun, însă puțini sunt cei care au curajul de a se aventura în afara Europei. Ei bine, pentru cei care nu se limitează la zona de confort, producătorii de ciuperci din Australia vin cu o ofertă greu de refuzat.

Jobul de culegător de ciuperci este destul de avantajos și bănos. Ai nevoie de o pereche de mâini descurcărețe, delicate, dar și puternice în același timp. Ciupercile sunt cultivate în camere de creștere cu climă controlată la 18 grade Celsius.

Job-ul include culegerea și ambalarea ciupercilor. Vei beneficia de 5 săptămâni de instruire intensivă cu formatori dedicați. Buna cunoaștere a limbii engleză nu este obligatorie, însă este ideal cel puțin cunoștințe la nivel mediu.

Programul de lucru este de la ora 7:00 și 17:00, în ture de rotație de 7 zile și trebuie să dispui de propriul mijloc de transport.

Salariul viitorului angajat este curpins între 26 și 35 dolari pe oră, 8 ore de muncă/zi *21 de zile lucrătoare pe lună.

Atenție, sunt dolari australieni, nu americani. Să facem calculul pe lună: 26-35$ / ora x 8 ore = 208 – 280 $/zi *21 de zile lucratoare pe luna = 4.368 – 5.880 dolari australieni pe luna adica: 13.929 – 18.750 lei/luna

Lasă un comentariu