Ce salarii au ajuns să aibă farmacistele Dr. Max sau Catena în 2024. Cât primesc lunar, de fapt

eduard

Salariul unei farmaciste în România poate varia în funcție de diverse factori, precum nivelul de experiență, educație, locul de muncă, dimensiunea orașului, și politica salarială a firmei sau instituției unde lucrează. De asemenea, condițiile economice generale și inflația pot influența nivelul salariilor în timp.

Însă, atunci când vorbim de brandurile mari de farmacii, salariul este, de cele mai multe ori, aproape la fel, indiferent de orașul în care este amplasată farmacia. În general, un farmacist în România poate câștiga în medie între 2500 și 5000 de lei pe lună, însă aceste cifre sunt doar estimate și pot varia semnificativ. Farmaciștii cu mai multă experiență sau cu specializări suplimentare pot obține salarii mai mari.

De exemplu, Catena și Dr. Max sunt două dintre cele mai apreciate branduri de farmacii din România, putând fi găsite în orice oraș din România.

Cât câștigă farmacistele de la Catena
Lanțul de farmacii Catena se extinde mereu, căutând să își construiască o rețea cât mai extinsă la nivel național. De aceea, pe site-urile de specialitate, abundă anunțurile cu privire la locurile disponibile în cadrul companiei.

Potrivit site-ului undelucram.ro, salariile oferite de farmacia Catena diferă ușor de la un oraș la altul. În medie, un farmacist angajat la Catena primește un salariu net de 3.000 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare de 700 de lei. Așadar, în ceea ce privește un asistent de farmacie angajat la Catena, acesta primește 2.200 de lei net și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un farmacist cu experiență de cel puțin un an va primi 2.600 de lei, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei și alte bonusuri, care se ridică la 650 de lei lunar.

Cât câștigă lunar farmacistele de la Dr. Max
La Dr.Max, de exemplu, salariul este în medie de 2.600 de lei. La acești bani se adaugă și bonurile de masă în valoare de 400 de lei. O farmacistă şefă cu o experienţă de 10 ani de muncă este remunerata cu 3.800 lei. Se adaugă tichete de masă în valoare de 300 lei, dar şi un comision lunar de circa 500 lei pe lună.

Însă, în cazul unui manager marketing & PR, salariile pot ajunge și la 12.000 la Dr. Max. De asemenea, 4.000 de lei net pe lună încasează un farmacist diriginte, care mai primește și tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei, conform ȘtirileBZI.

Lasă un comentariu