Ce s-a întâmplat după ce Carmen Iohannis a mulţumit tuturor pentru urările de ziua ei. Mesajele la care nu se aştepta soţia preşedintelui

eduard

Așa cum se întâmplă în fiecare an, de când a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a primit sute de felicitări cu ocazia zilei sale de naștere. Soția lui Klaus Iohannis a publicat un mesaj scurt în care mulțumea tuturor pentru urări, însă a avut parte de câteva reacții neașteptate.

Carmen Iohannis, criticată de ziua ei de naștere
Au fost momente de sărbătoare în familia președintelui țării. Joi, 2 noiembrie 2023, soția sa, Carmen Iohannis, a împlinit vârsta de 63 de ani. Momentul a fost celebrat și în mediul online, sute de români au luat cu asalt pagina acesteia de social media pentru a-i ura „La mulți ani”.

Gândurile bune ce i-au fost transmise nu au trecut neobservate. Soția lui Klaus Iohannis a mulțumit tuturor pentru mesajele trimise.

„Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase! ”, a fost mesajul publicat de Carmen Iohannis pe pagina sa oficială de Facebook, după urările primite din partea utilizatorilor online.

Ce mesaje a primit Prima Doamnă
La scurt timp după postarea acestui mesaj, unii internauți au avut reacții surprinzătoare, chiar acide la adresa Primei Doamne: „Cu ce ocazie?”, a fost întrebarea unui utilizator online în legătură cu mesajul lui Carmen Iohannis, la care a primit și replică: „Cu ocazia vacanței de iarnă care se apropie, în Austria (pe banii românilor muuulte milioane de euro)”.

„La cât mai multe vacanțe exotice pe banii românilor!!!”, „Vă mulțumim că împreună cu soțul ați reușit să educați România!”, „DIVORȚEAZĂ!!! LASĂ ADORMITU!!!”, „V-ati batut joc de noi! Ati aruncat banii nostri pe excursii! Sa va fie rusine!”, sunt câteva dintre reacțiile dure ale românilor, în mediul online.

„Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii”
Soția președintelui nu a răspuns acestui nou val de critici. De fapt, Carmen Iohannis este o prezență discretă în spațiul public. Prima Doamnă a mai transmis un mesaj, în public, cu ocazia deschiderii noului an școlar, ea fiind prezentă și în acest an la ceremonia organizată la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

”Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor, părinţilor, un an cu mult succes şi reuşite! Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Lasă un comentariu