Ce s-a întâmplat când un șofer a claxonat un cerșetor care pretindea că e surdomut

eduard

Ce s-a întâmplat când un șofer a claxonat un cerșetor care pretindea că e surdomut. Reacția omului care cere ajutor pe stradă este ireală!

Un videoclip realizat în trafic, pe o șosea din România, a devenit viral pe TikTok.

Cerșetor care pretindea că e surdomut, prins cu minciuna

Un bărbat care pretindea că este surdomut se plimba printre mașinile oprite la semafor, cu un carton în mână, apelând la mila oamenilor.

Un șofer mai glumeț, care probabil știa că cerșetorul se preface, a claxonat, ca și cum l-ar chema la el pentru a-l ajuta. Doar că atunci când aude claxonul mașinii, bărbatul pare să uite complet de “boala” pe care o are și vine glonț spre mașină.

Când șoferul îi atrage atenția, acesta nu spune nimic și preferă să plece repede de lângă autovehicul, dându-și seama probabil că este și filmat.

Din păcate, acesta nu este un caz singular pe străzile din România. Multe persoane apte de muncă se prefac că suferă de anumite boli sau că sunt invalide, doar pentru a stârnit mila și a-i face pe oameni să bage cât mai adânc mana în buzunare. Replica celebră a regretatului Gheorghe Dinică “mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană” reflectă perfect situația acestui cerșetor, dar și a altora.

Cerșetor deghizat în călugăriță

Poliția Locală a Municipiului București a scos la iveală în urmă cu ceva timp o poveste care arată cât de ușor poți fi păcălit! Au zărit o călugăriță cu o mână amputată într-o biserică din centrul Capitalei, dar ce au descoperit apoi despre ea e cu adevărat șocant.

Călugărița a atras atenția agenților de poliție care au constatat că hainele bisericești ascundeau un bărbat de 27 de ani, care nu avea nicio invaliditate și care mai fusese prins o dată de polițiști, dar cu altă costumație. De la pacient însângerat, la slujitoare a Domnului, de fiecare dată cu mâna amputată.

Bărbatul nu a avut nicio jenă să recunoască că face bani mult mai simplu cerșind îmbrăcat în femeie, decât dacă ar merge la muncă. Se pare că multora li s-a făcut milă de “călugărița fără un braț”, căci bărbatul câștigase 800 de lei.

Lasă un comentariu