Ce s-a descoperit la autopsie! Este informația momentului despre crima din Mangalia

eduard

Noi informații apar în cazul crimei din Mangalia, care par să contrazică versiunea inițială a anchetatorilor. Autopsia, dar și declarațiile apropiaților Alinei au scos la iveală noi detalii privind motivul crimei.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia

Versiunea inițială lansată de anchetatori privind motivul crimei pare să fie contrazisă de informațiile apărute între timp. Detaliile scoase la iveală de autopsie și declarațiile făcute de rudele Alinei ar putea arăta care este, de fapt, motivul crimei.

Faptul că victima a fost desfigurată cu sălbăticie după ucidere indică o pulsiune intensă, care este adesea legată de sentimente de gelozie. Un criminalist specializat în astfel de cazuri a menționat pentru Gândul că actul de a-și desfigura victima sugerează adesea o gelozie intensă.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a afirmat luni că motivul crimei de la Mangalia nu poate fi altul decât gelozia.

Specialiștii vorbesc despre motivul tragediei.

„Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește… Ridică mese, scaune, covoare etc Deci problema care s-ar pune, dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul, este exclusă.

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum Parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante.

Deci, este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.

Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei”, a declarat Butoi într-o intervenție la Antena 3.

Loredana Atănăsoaie, tânăra de 18 ani care şi-a ucis prietena cu care venise împreună pe litoral să muncească în această vară, a recunoscut deja fapta şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Lasă un comentariu