Ce s-a descoperit în clădirea din Lupeni, unde cele două adolescente și-au pus capăt zilelor

eduard

Două fete au lăsat o mare durere în urma lor și multe întrebări fără răspuns, după ce s-au aruncat de pe o clădire părăsită din Lupeni. Fapta lor pare a fi premeditată, iar locul ales nici el nu pare a fi întâmplător.

În cazul dublei tragedii din Lupeni, acum administratorul fostei fabrici de pe care fetele s-au aruncat în gol face declarații prin care scoate la iveală lucruri neștiute.

Ruinele clădirii, loc de ascunziș pentru tinerii din zonă

Bărbatul spune că zona, deși este păzită, este vizitată de mult timp de foarte mulți tineri. O dovadă în plus stau desenele de pe zidurile care au mai rămas din clădire și sticlele de alcool aruncate la întâmplare.

Omul este de părere că acolo se ascund tinerii care beau, fumează sau consumă substanțe interzise, căci nu vede de ce, în alt caz, cineva ar vizita clădirea aflată în paragină, mai ales noaptea, când deseori se vede lumină printre ziduri.

Plus că există și pază, accesul fiind interzis, iar cei care ajung acolo o fac intrând fie de pe drumul național, fie de pe lângă Jiu, prin efracție.

„Sunt văzuți deseori aici, în locurile acestea. Pot ajunge pe drumul național, pe calea ferată, lângă Jiu. Era pază, așa este, tinerii vin mai tot timpul pe aici pentru substanțe interzise și pentru a consuma băuturi alcoolice, ca dovadă stau și sticlele aruncate. Dacă nu ai nimic de ascuns, de ce să stai pitit, ascuns? Așa mă gândesc.

Pentru altceva nu ai de ce să, să îți iei viața așa nu e la îndemâna oricui. Se văd luminițe, se vede graffiti pe pereți. Intră pe drumul național, pe lângă Jiu ori pe calea ferată”, a spus administratorul clădirii din Lupeni, conform Acces Direct.

„E problema familiei”

Cât despre tinerele care și-au luat viața împreună, despre care se știe că ar fi fost victimele glumelor colegilor, dar și că despre una dintre ele aflaseră recent părinții că este consumatoare de substanțe interzise, omul spune că le cunoștea. Nu știe amănunte despre viețile lor, dar spune că le știa din vedere.

„Din vedere, da (nr. le știa). Nu știam să aibă probleme. E problema familiei”, a mai spus bărbatul.

Lasă un comentariu