Ce s-a ales de rebela Chelsy Davy, prima iubită a Prințului Harry?

eduard

Cu mult înainte ca Prințul Harry să o întâlnească și să se căsătorească cu Meghan Markle, a avut o altă relație cu o tânără pe care a cunoscut-o la prestigioasa școală Stowe din Buckinghamshire.

Iubirea dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a întins pe parcursul mai multor ani. Cei doi au fost parteneri din 2004 până în anul 2011, atunci când s-au despărțit definitiv.

Se pare că relația dintre cei doi s-a încheiat după ce tânăra a descoperit că lumina reflectoarelor ce vine la pachet cu statul de prinț al lui Harry era „incomodă”, scrie publicația New Idea.

„Nu am putut face față. Eram tânără, încercam să fiu un copil normal și a fost oribil”, a dezvăluit ea pentru The Times în 2016.

Harry a scris și el despre motivul pentru care dragostea dintre el și Chelsy a dispărut, în volumul său de memorii „Spare”.

„Am prețuit spiritul nepăsător și autentic al lui Chels. Nu și-a făcut niciodată griji de ceea ce cred alții. Purta fuste scurte și cizme înalte, dansa frenetic, bea la fel de multă tequila ca și mine. Îmi plăceau toate acele lucruri despre ea, dar nu m-am putut abține să nu-mi fac griji cu privire la ce ar putea simți bunica mea despre asta”, a notat Harry.

El a adăugat: „Și ultimul lucru pe care mi l-am dorit a fost ca Chels să se schimbe. Nici nu știu dacă s-ar fi putut descurca.”

În ciuda faptului că, la un moment dat și-au declarat iubirea, Chelsy a spus că ea și Harry vor fi întotdeauna „prieteni buni”. Prieteni atât de buni încât tânăra a primit chiar și o invitație la nunta lui din 2018 a fostului său iubit cu Meghan Markle.

Ce face Chelsy Davy azi?
Între timp, după despărțirea lor, Chelsy a absolvit o Facultatea de Economie de la Universitatea din Cape Town în 2006 și a primit o diplomă în drept de la Universitatea din Leeds în 2009.

După aceasta, Chelsy a început să lucreze ca avocat stagiar la firma de avocatură din Londra Allen & Overy, o funcție pe care a deținut-o din 2011 până în 2014, când s-a îndreptat spre o nouă carieră.

În 2016, blonda a dezvăluit că își va lansa propriul brand de bijuterii, Aya, după ce a studiat la Gemological Institute of America.

Ea s-a căsătorit cu Sam Cutmore-Scott, un om de afaceri care are business-uri în industria hotelieră.

Ea a născut primul și singurul ei copil, în ianuarie 2022.

Lasă un comentariu