Ce pensie încasează lunar Mirabela Dauer. Totul despre averea agonisită de marea artistă

eduard

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

În ultima perioadă nu a mai apărut atât de des public și nu mai știm multe despre ea, dar se pare că încă rămâne un subiect interesant pentru iubitorii de muzică.

Ce pensie are Mirabela Dauer
Mirabela Dauer se numără printre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică ușoară de la noi din țară. Deși a avut o viață grea și a trecut prin multe încercări, a rămas mereu cu capul sus și și-a făcut meseria cum știe ea mai bine și a adunat o mulțime de fani.

Artista se poate lăuda cu o carieră de mare succes, de aproape 60 de ani. Poate spune că toată viața și-a petrecut-o pe scenă, alături de oamenii care o iubesc și o apreciază. Deși toată lumea se gândește că pentru munca depusă până acum ar trebui să aibă o pensie mare, se pare că nu este deloc așa.

În urmă cu ceva timp, artista declara căci nici măcar o mie de lei nu încasa lunar. Mirabela Dauer avea o pensie de 760 de lei, așa cum declara în trecut, însă mărturisea la momentul respectiv că nu se plânge deloc și se mulțumește cu cât are, pentru că știe că există oameni în situații cu adevărat dificile, care sunt nevoiți să trăiască lunar cu 100 de lei.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer.

În timp, lucrurile s-au mai schimbat. Pensia ei a crescut și a ajuns la 1300 de lei. Deși nu este vorba despre o sumă mare, Mirabela s-a bucurat că a putut să-și plătească analizele cu ajutorul acesteia.

Ce avere are Mirabela Dauer
Mirabela Dauer nu se poate lăuda cu venituri mari în urma activității sale de pe scenă, dar este mândră de tot ce a realizat până acum. Nu a avut pe nimeni care să o ajute și s-a descurcat mereu singură, ca o femeie independentă.

Cea mai mare realizare materială este casa ei din comuna Roșu, de lângă Capitală. Locuiește acolo singură și a amenajat totul după bunul ei plac. Casa artistei se întinde pe o suprafață de 180 de metri pătrați și e formată la parter din sufragerie, bucătărie, baie și o terasă închisă, iar la etaj se află doua dormitoare, un dressing și un birou. Artista a investit o avere în această locuință care are un sistem performant de supraveghere și securitate, dar se bucură din plin de tot.

Lasă un comentariu