Ce mașină conduce fiica Andreei Esca. Alexia Eram și-a cumpărat modelul visurilor din banii proprii:…

eduard

Alexia Eram (22 de ani) și-a cumpărat mașina visurilor sale, după mai mulți ani în care a condus un Golf 6 din 2012. Pentru a-și permite modelul de mașină pe care îl conduce acum, Alexia a făcut economii o perioadă.

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a soțului ei, Alexandre Eram. Datorită carierei din mediul online, se întreține singură din anul 2 de facultate. În ianuarie 2021, Alexia Eram și-a cumpărat primul apartament, cu ajutorul economiilor sale, unui credit bancar și unui „mic ajutor de la părinți”. De curând, Alexia a făcut o nouă achiziție importantă, un BMW M240i.

Alexia Eram și-a cumpărat mașina visurilor. Cât costă modelul pe care îl conduce
După ce și-a luat permisul de conducere, mai mulți ani, Alexia Eram a condus un Golf 6 din 2012, care, spune ea, „și-a făcut treaba perfect”. A ajutat-o să-și transporte necesarele pentru ședințele foto și a plimbat-o chiar și în vacanțe. În cele din urmă, Alexia a economisit suficient pentru a-și permite mașina la care visa de mult timp, un BMW M240i. Acest model are prețuri între 58.850 și 64.960.

„Am avut nevoie de mai mulți bani. În pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă. Imediat va intra la tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

„În ciuda a tot ce vedem pe Instagram și a multor copiii de bani gata care își distrug viața și nu ar fi în stare să muncească o zi, ești o fată de apreciat. Pentru simplitatea de care dai dovadă, educația pe care o ai și respectul și amabilitatea cu care te prezinți mereu. Tot să vedem tineri așa de deștepți și de muncitori. Felicitări!”, a comentat o urmăritoare.

Ce facultate a absolvit Alexia Eram
„Dragi studenți care încă cereți bani de la părinți, această fată nu e un exemplu. Ea a avut norocul să fie dintr-o familie bogată și cunoscută, astfel, unele branduri au ales să colaboreze cu ea”, a comentat altcineva.

Alexia Eram a urmat Liceul Francez „Anna de Noailles” din București. În 2022 a absolvit University for the Creative Arts din Londra, specializarea marketing, publicitate și relații publice în modă. Deși se întreține singură din anul 2 de facultate, Alexia Eram a admis întotdeauna că a fost norocoasă să se nască într-o familie care i-a oferit contextul să urmeze cariera pe care o are în prezent.

„Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, declara Alexia Eram în iunie 2021, în podcastul Laurei Giurcanu, „Seencer”.

Lasă un comentariu