Ce mare și frumoasă a crescut fetița Biancăi Drăgușanu. Sofia a împlinit 7 ani

eduard

Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, în urma unei operații de cezariană, după ce celebra ei mamă a început să aibă contracții înainte de termen. Nașterea a decurs normal, iar copila s-a născut sănătoasă și crește cum nu se poate mai frumos. Pe 26 septembrie 2023 a împlinit 7 ani, iar Bianca Drăgușanu i-a organizat o petrecere de neuitat, în care s-a distrat alături de copii de vârsta ei, dar și de familie.

Tortul a fost unul spectaculos, inspirat din basmele cu prinți și prințese, iar micuța a avut ocazia să se bucure și de serviciile unei echipe foto-video, care a imortalizat fiecare moment. Acum, toată familia este sigură că nu va uita niciodată aniversarea de 7 ani a Sofiei.

Bianca Drăgușanu susține că micuța s-a distrat la petrecerea ei și că a simțit bucuria copilăriei, deși multe persoane din online au sesizat că aceasta nu zâmbea în fotografiile publicate. Iată ce răspuns le-a dat vedeta cârcotașilor de pe rețelele sociale:

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un topogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate! Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici!”

Ca în fiecare an, și Victor Slav a simțit nevoia să marcheze acest moment într-un mod special, așa că i-a scris fiicei sale o urare pe Instagram, în secțiunea de Story-uri. A publicat acolo o imagine cu ei doi, printre raioanele unui magazin de jucării, când încerca să îi ofere cadoul perfect.

„La mulți ani, iubita lui tati scumpă! Te iubesc enorm SNS (Sofia Natalia Slav)!”

Surprinzător pentru mulți a fost că și Selina (Elena Lupu), partenera de viață a lui Victor Slav, a făcut un gest extrem de frumos pentru sărbătorită. A încărcat pe contul ei de Instagram imagini în care apare în compania micuței și a lui Victor Slav. Din cele două fotografii reiese că Sofia se înțelege foarte bine cu partenera tatălui său și că se simte bine când petrece timp cu ei doi. Mesajul Selinei a sunat cam așa:

„La mulți ani, inimioară dulce!”

Victor Slav le-a arătat și în 2022 urmăritorilor din online cum s-a distrat alături de fetița sa de ziua ei. Iată cum arăta aceasta la 6 anișori:

Nu-i așa că Sofia Natalia a crescut foarte mult și că se vede pe chipul ei că a împrumutat tot ce a fost mai frumos de la ambii părinți? Aceștia nu mai sunt împreună din 2018, dar au rămas în relații bune de dragul fetei lor, pe care se străduiesc să o crească în armonie, deși fiecare și-a refăcut viața.

Lasă un comentariu