Ce le-a transmis Nea Marin fanilor, imediat după ce s-a infectat cu coronavirus! ”Nu pot să ascund”

0

Nea Marin a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus alături de soția sa! Ce le-a transmis celebrul coregraf fanilor, imediat după ce a aflat că este infectat!

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, iar de-a lungul acestei perioade mai multe persoane publice de la noi au fost infectate. Nea Marin se află și el pe lista celor depistați pozitiv. Ce le-a transmis fanilor!

Ce le-a transmis Nea Marin fanilor, după ce a fost infectat cu coronavirus!

Pe lista persoanelor publice de la noi care s-au infectat cu coronavirus se alătură și cunoscutul coregraf Nea Marin! Aceasta a fost depistat pozitiv cu virusul, iar astăzi a decis să le transmită și fanilor de acasă un mesaj!!

Direct de la Matei Balș, acolo unde se află internat, Nea Marin a ținut să facă un mesaj pentru toți cei care îl susțin care sunt interesați de starea lui de sănătate în aceste momente.

”Să aibă încredere în mine că eu nu mint, spun adevărul. Asta s-a întâmplat. Nu pot să ascund așa ceva. Îi iubesc, îi respect și să aibă răbdare că o să aibă un show la anul tare de tot. O să vadă dansuri cum n-au văzut niciodată în viața lor”, a spus Nea Marin la Observator!

Cum crede Nea Marin că s-a infectat cu coronavirus

Nea Marin se afla în această perioadă pe litoral, acolo unde filmează pentru show ”Poftiți pe la noi”. Cunoscutul coregraf este o persoană foarte iubită și îndrăgită de toată lumea, motiv pentru care acesta a susținut că nu a mai putut să-și mai controleze fanii la mare și probabil din mulțimea cu care a avut contact a reușit astfel să se infecteze cu COVID-19!